Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk) 
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2026 <<< 
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
Sziasztok!
Van egy régi konfigom, I5 2320 (LGA 1155, nincs húzva), egy ACTIC COOLING Alpine 11 PLUS hűti. A ház egy coolmaster Elite 331-es. Utóbbi időben azt vettem észre, hogy többet megy a prociventi nagy fordulattal és a hőfok ennek ellenére felmegy 55 fokra, normál használat mellett. Most került bele egy rx 470-es. Ez aránylag normál hőfokon ketyeg 40-65 C. Emiatt vettem még a házba 2 db Bequite pure wings 2 12 cm-es ventillátort (előtte csak egy volt hátul, most került egy előre is, ami szív). Viszont a proci ennek ellenére még jobban melegszik mint rég. WOT alatt felmegy akár 70 C fokra is, míg a videókártya 65 C foknál nem több.
Megpróbálom újra pasztázni a CPU-t, de ha ez nem használ, akkor új hűtőt raknék rá, Milyet ajánlanátok, ami visszahűtené és nem zajos. Max olyan 5-8 ezret szánnék rá. Később lehet kap egy hangszigetelt házat, tehát ez is szempont. -
jim bcs
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
(#73989) (#73990) Tibiajax
Ahogy fentebb is írtam már nem kapható, ebay-en amazon-on van, de ott még rájön a szállítási költség ami miatt jóval drágább mintha itthon vetted volna meg, kvázi nem éri meg.(#73996) Jack Oneill
Passz, részemről nem ajánlott és nem is szerelek vele. Egyébként próbáld meg leszabályozni, 600rpm a minimumja, vagy állíts be neki egy hőgörbét szoftveresen, vagy %-osan a biosban. -
Jack Oneill
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
egy helyen találtam rendelhető státuszban. jött ma reggel a válasz:
Tisztelt x Úr!
Köszönettel fogadtuk megrendelését, de sajnos nem áll módunkban teljesíteni azt. Ebből a termékből jelenleg nincs az üzletünkben raktárkészleten és sajnos a magyarországi disztribúciónál is kifogyott a készlet ezért berendelni sem tudunk belőle. Jelenleg ők nem várnak szállítást, így időpontot sem tudok mondani, hogy mikorra lesz legközelebb elérhető ez a ventilátor.
Üdvözlettel,
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
(#73977) Tibiajax
Nincs, mivel a 150mm az a tényező ahová nem fér be egyetlen fekete toronyhűtő sem, kivétel a Mars Gaming MCPU2, de már ő sem kapható.(#73978) marinea2 és (#73979) Jack Oneill
Lényeg, hogy mindkettőtök elégedett.(#73980) (#73985) Savanya
Majd 1 évig volt itthon is, szinte az összes nagyobb boltnál volt raktáron. Jó kis hűtő volt amíg kapható volt, a titka a nano-kerámia bevonat. Ami hasonló lesz de 120-as ventivel az a Xigmatek Dark Knight II, reméljük hamarosan ideér, az elődje is nagyon jó volt.(#73984) NandorHUN
be quiet! Pure Rock
Zalman CNPS10X Performa Plus
Zalman CNPS10X Optima
Zalman CNPS11X Performa Plus
Scythe Kotetsu -
Savanya
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
Hangjával és hűtési teljesítményével elégedett vagyok , bár Be Quiet Pure Rock-ra váltottam , MATX lapomon jobb volt a Mars hűtő . VGA is hidegebb volt 2 fokkal is . Utólag meg is bántam a felesleges pénzkidobást ,mert 1-2 fokért nem éri meg annak ellenére hogy a Mars elég drága volt . Design szempontjából viszont a fekete hűtő plexis házban sokkal jobban mutat .
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
2600K-ra 10e körül milyen CPU hűtőd tudnátok ajánlani, ami viszonylag csendes is?
Használt termék is megfelel nekem, méret pedig mindegy.- Tudom, hogy összefoglalóban vannak termékek, de azok közül ennyiért melyek a legjobbak?
-
Jack Oneill
veterán
Üdv!
Na megérkezett az új hűtő (Arctic Freezer 13) Nagyon boldog vagyok, mert pont befért , mármint az alaplapra, hogy nincs útban semminek
Több tesztet csináltam, alapjáraton kb 10 fokkal alacsonyabb a hőmérséklet,mint a gyári. 100%-os terhelés alatt pedig átlag 15 fokkal. És nem hangos, sőt... -
jim bcs
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
(#73974) Tibiajax
A 150mm miatt az összes tower kiesik, csak topflow jöhet szóba és abból is 1 ->Phanteks PH-TC12LS(#73975) ftamas0201
Akasa Piranha AK-FN072
Akasa Viper AK-FN059
be quiet! Silent Wings 2 120mm PWM
be quiet! Shadow Wings 120mm PWM
be quiet! Pure Wings 2 120mm PWM
Noiseblocker NB-eLoop B12-PS
Noiseblocker NB-eLoop B12-P
Noctua NF-S12B redux-1200 PWM
Noctua NF-F12 industrialPPC-2000 PWM
Noctua NF-F12 industrialPPC-2000 IP67 PWM
Noctua NF-F12 industrialPPC-24V-2000 IP67 PWM
Phanteks PH-F120MP
Phanteks PH-F120XP -
Tibiajax
nagyúr
sziasztok!
intel 1151-re hűtőt keresek: fekete legyen és 150cm magas max.
bármilyen forrásból érdekel, külföldi is.
köszi! -
storm4
aktív tag
Üdv!
Egy ilyen lapra: Gigabyte GA-B85N Phoenix bármelyik irányba felszerelhetek egy Raijintek Pallas hűtőt?
Nem gond, ha kitakarja a Pcie foglalatot.A választ előre is köszönöm.

-
jim bcs
nagyúr
válasz
ftamas0201
üzenetére
Alpenföhn Wing Boost 2 Pure Plus 120
Alpenföhn Wing Boost 2 Snow White Plus 120
Alpenföhn Wing Boost 2 Royal Blue Plus 120
Alpenföhn Wing Boost 2 Toxic Green Plus 120
Alpenföhn Wing Boost 2 Blood Red Plus 120
Alpenföhn Wing Boost 2 Deep Orange Plus 120
Akasa Piranha AK-FN072
Akasa Viper AK-FN059
be quiet! Silent Wings 2 120mm PWM
be quiet! Shadow Wings 120mm PWM
be quiet! Pure Wings 2 120mm PWM
Noiseblocker NB-eLoop B12-PS
Noiseblocker NB-eLoop B12-P
Noctua NF-S12B redux-1200 PWM
Noctua NF-F12 industrialPPC-2000 PWM
Noctua NF-F12 industrialPPC-2000 IP67 PWM
Noctua NF-F12 industrialPPC-24V-2000 IP67 PWM
Phanteks PH-F120MP
Phanteks PH-F120XP
Scythe Grand Flex 120mm PWM -
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy van egy COOLERMASTER Hyper 212+ hűtőm, viszont a rajta lévő hozzá kapott ventilátor fordulat arányosan már hangoskodik kicsit viszont magával a bordával nincs bajom. Milyen ventilátorra cseréljem véleményetek szerint ami alacsony fordulaton is jó légszállítással bír?Előre is köszönöm nektek.
-
-
szasanyi
félisten
válasz
tejmaffia123
üzenetére
Ez tuti biztos.
-
szasanyi
félisten
Újdonság [link]
-
L4D1K
őstag
Sziasztok,
Testévem szeretné lecserélni az i2500K procin a gyári hűtőt. Eddig alapon ment, de most meg lesz húzva kicsit. 10e vagy ez alatt szeretnénk rá hűtőt találni. Eddig zalman-cnps10x tűnt szimpatikusnak, de mindenre nyitottak vagyunk, akár használt is jöhet. Ház CM Elite 331, alaplapot nem tudom.
Köszönöm.
-
marinea2
addikt
válasz
jim bcs
üzenetére
Így megrendeltem ezt : Artic Cooling A11 Egy NORMÁL méretű házba, nem lesz vele gond talán. 9cm ventivel nem lehet olyan batár nagy.
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok.
Kb 10 a max amit szándék a hűtő re.
KB 4.5centis memóriák lesznek...lsd. patriot viper.
Egy Msi X99a Sli Plus lapban
Proci egy i7 5820k (2011-v3)
Házam pedig egy In Win 707.Használt játszik leginkább.
köszönöm. -
szasanyi
félisten
válasz
tejmaffia123
üzenetére
Én a ~10k-s be quiet! Pure Rock-ot javaslom, mert remek hűtő ami arra a procira "sok is". De a Macho 120 SBM ~1,5x áron semmiképpen sem jobb annyival mint amennyivel drágább, és ugye teljesen fölösleges (hacsak nem tervezel K-sra váltani, mert akkor talán jobb választás lehet). Én az i7-6700-ra is előbbit raktam (kettőre is) és 60 fok alatt tartja.

-
jim bcs
nagyúr
válasz
tejmaffia123
üzenetére
Üdv!
Nem változott, de kapsz mellé még egyet ->
be quiet! Pure Rock
Thermalright Macho 120 SBM -
tejmaffia123
tag
Hello jim bcs ! Szerintem egyszer mar kérdeztem de biztosra szeretnék menni még 1x !
Max 15.000Ft
Bitfenix Neos
MSI H97 Gaming 3
4.: Processzor típusa?
Intel I5 4590
5.: Ramok típusa?
Pontos típus: Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CMZ8GX3M2A1600C9R -
hegegabi80
addikt
válasz
jim bcs
üzenetére
Én pedig azt hittem, hogy fordítva van. Hiszen a cpu átadja a hőt a bordának, és ugyebár a topflow esetében a venti az alaplap felé fujja át a bordát. Tehát a meleg levegőt fújja az alaplap cpu tok, memória stb felé. De ezek szerint tévedtem, hiába meleg levegő, de legalább szellőzik.
Na majd még visszateszem a scythe shuriken rev. B hűtőt, max kipróbálom egy rábarkácsolt 12cm-es ventivel.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
marinea2
üzenetére
(#73946) marinea2
Mivel nem tudni a ház pontos típusát így ajánlani sem merek, nincs támpont, az egyik legfontosabb adat ami kell. Ebben az esetben célszerű megmérni a processzor kupak teteje és a ház váza közötti távolságot, ha megvan akkor gyere vissza.(#73947) hegegabi80
Egy topflow mindig is jobban fog hűteni mint egy torony, ami érthető is. Főként a cpu-t hűti, de amellett hűti a cpu tok környékét és az első rampárok is kapnak a fuvallatból + a dvga nyákja is.(#73948) (#73950) (#73952) Jack Oneill
Részemről nem ajánlott, X összegért már hűtőt is lehet kapni. A másik nagy kérdés amit már feltettek neked, hogy lesz-e házcsere, de ami ennél is fontosabb, hogy pontos magasság nélkül ajánlani nem lehet. 148mm alá ezek vannak ->
Cryorig M9i / M9a (124.6mm)
Scythe Katana 4 (143mm)
Scythe Tatsumi SCTTM-1000B (146mm)
Scythe Tatsumi Type I (146mm) -
TaaT
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Kár.
Mondjuk én tervbe vennék egy gépház cserét is. -
TaaT
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A gyári hűtőnél jobb lesz

Bár ~8000ft-ért ez lehet jobb vétel lenne. [link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
"Könyörgöm, nyugtassatok meg, hogy jó vételt csinálok."
Mi a definíciója a jó vételnek?
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Adott egy intel core i3 (4130) 3,4 ghz proci, egyelőre gyári hűtővel, amivel ugyan meg vagyok elégedve, igaz, nincs viszonyítási alapom. Gondolva a későbbiekre (esetleg újítás core i5-re) lecserélem a proci hűtőt egy Arctic Cooling Freezer 13-ra. Könyörgöm, nyugtassatok meg, hogy jó vételt csinálok. Tezsteket olvasgatok, elég jókat írnak róla. Miért ezt veszem meg? Mert a házba (Cooler Master Elite Knight 350) ez férne be

Az alaplap típusa: ASUS B85M-G -
hegegabi80
addikt
Nos több hűtőt is kipróbálva megállapítottam, hogy nálam a topflow hűt a legjobban. Viszont valami folyamatosan terheli a procit, mert max frekin megy és 50-60% a kihasználtsága, pedig nem is csinálok rajta semmit, és 50 fok körül mozog a cpu. Sőt tower hűtő esetében még a vga is melegebb, mert az első slotban van és közel a hűtő.
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? - 5-6-7ezer Ft
2.: Milyen házba kerül? -Pontos tipusat nem tudom, alsótápos, viszonylag normál méretű házikó.
3.: Milyen alaplapra lesz? - valamilyen Asus AM3+
4.: Processzor típusa? - FX8300
5.: Ramok típusa? - DDR3 Kingston 4gbA gond az hogy a gyári hűtése úgy felpörög már néha hogy az egész gépház beremeg. Ezért kellene valami jobb megoldás. A gépet elsősorban filmezésre használják, meg kis netezésre.
-
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
Azért írok, mert procit újítottam, és régebben Ti ajánlottatok egy hűtőt. Eddig intel i7-4790-em volt amit váltottam egy 4790k-ra. Egy alpenföhn brocken eco hűtőm van, 2 ventivel. A konfigomat bemásolom az adatlapomról. Nemsokára tervezem az alaplapot is lecserélni, erre: Asus Z97-Pro gamer
Cs:GO, BF3 alatt jelenleg max. 66 fokot értem el, úgy h OC még egyáltalán nem volt. Szerintetek kellene hűtőt cserélnem (vízhűtésre nem szeretnék)? Ha most nem is, a jövőben lehet szeretném húzni majd kicsit, h bírjon mindent a gép.
Jelenlegi konfig: Zalman Z9 U3, XFX TS550, Asrock Fatal1ty H97 Performance, Intel i7-4790k 4.0 (4,4) Ghz, Alpenföhn Brocken Eco (2 ventivel), Asus Strix GTX970, Corsair Vengeance Low Profile DDR3 1600MHZ (2*4gb) cml8gx3m2a1600c9w, Intel 120 Gb SSD, WD Black 1 TB 7200 RPM
Előre is köszönöm a választ! -
DonShade
csendes tag
Üdv!
Egy i5 6500-as processzorra tudnátok hűtőt ajánlani? Vízhűtést is meghallgatok!
Ház: Nzxt S340
-
jim bcs
nagyúr
válasz
OtrodonTIME
üzenetére
be quiet! Pure Rock
Thermalright Macho 120 SBM
Noctua NH-U12SA pasztát hűtője válogatja, vagy fel van kenve gyárilag, vagy mellékelik.
-
OtrodonTIME
csendes tag
Sziasztok!
Milyen hűtőt ajánlanátok 10 és 20 ezer Ft között (talán még 25), ami elegendő egy i7 6700 hűtéséhez és befér egy NZXT Phantom 240-be. Valamint még azt is megkérdezném, hogy ezeken a hűtőkön gyárilag fent van-e egy réteg hűtőpaszta.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Vazolee
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, kinéztem egy bequit! Dark Rock Advanced C1 hűtőt aminek egy fx 8350-et kellene hűtenie, elbírkózna ez a hűtő egy kis tuningal is? Egy freezer 13 PRO-t váltana.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
elektrotank
üzenetére
Akkor valamit igencsak félreolvastál, felesleges és feleslegesen nagy. Ha megvan minden pontos adat az összefoglaló kérdéseire akkor gyere vissza.
-
elektrotank
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam az összefoglalót, ezért csupán megerősítést szeretnék kérni. A jövőben lehet, hogy egy i7-6700k-t szeretnék vásárolni, ami egy Asus Z170 PRO GAMING alaplapba menne. A Ram egyenlőre kérdéses. A kérdésem a következő: ha a 6700k-t húznám, a hűtőm (Noctua NH-D14) elegendő lenne?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Solesz84
üzenetére
(#73927) Solesz84
be quiet! Dark Rock 3
Thermalright Macho 120 SBM
be quiet! Pure Rock
Noctua NH-U12S
Alpenföhn Matterhorn Rev. C Black / White Edition
Cryorig H5 Universal
Thermaltake Riing Silent 12 Blue / Red
Zalman CNPS10X Performa Plus
(#73929) A keret vízhűtéshez kevés így az kilőve, ennyiből lazán kijön egy jobb léghűtő, kompakt víznek van külön topikja ha az érdekel.(#73931) CosmoBacsika
Köszönjük a visszajelzést
-
CosmoBacsika
tag
Sziasztok!
Csak szerettem volna megköszönni a segítséget. Egy i7-esre kerestem egy budget hűtőt, végül a Zalman cnpsx10 optima lett az ajánlás alapján a befutó és nagyon megvagyok vele elégedve. Takkra befért (Deepcool smarter), hangja nincs, és a gyárival néha 90 fokra (igaz csak pillanatokra) felugró hőmérsékletet eddig magabiztosan 65 alatt tartja terhelés alatt.
GG WP
-
szasanyi
félisten
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok tudnatok ajanlani egy csendes es jol mukodo hutot?Huzva lesz a proci.
Kb 40000
CM 922 Haf mini
Asus rampage hero 8
I7 6700K
Kingston Fury 16GB ddr4 -
Mahatma89
tag
A gyári hűtőnek letört az egyik "pöcke"
és amúgy is gondolkodtam már valami komolyabb hűtés beszerzésén, ebben kérném a segítségeteket. Az alábbi vashoz kellene:1.: Mennyit szánsz a hűtőre? 10000 Ft.
2.: Milyen házba kerül? Zalman Z9 Neo (szélesség 171mm)
3.: Milyen alaplapra lesz? Arock Z77 Extreme4
4.: Processzor típusa? QuadCore Intel Core i5-3570K, 3700 MHz
5.: Ramok típusa? 2x8GB Corsair Vegnance 1600 DDR3 (magas bordás) -
jim bcs
nagyúr
-
VTom
veterán
Bocsánat, nem Neked címeztem, hanem erre a hozzászólásra: (#73916) Zaror001
-
jim bcs
nagyúr
(#73918) Zolar
A mérés az kevés ha nincs mellé gyakorlati tapasztalat, talán 1 kivételével az összes most piacon lévő topflow befér.(#73920) Bélabácsi
Picit fentebb volt egy ilyen kérdés. Ha állagra normális akkor nyugodtan felkenheted, ha állagra nem jó akkor meg úgyse tudod felkenni. Nem tartozik a romlandó dolgok közé mivel a fő alapanyag típustól függően fém, kerámia, szén és nem tartalmaz élelmiszeripari nyersanyagokat. Tehát ameddig a viszkozitása normális marad, addig nyugodtan használható. -
Sziasztok!
A CPU hőelvezető pasztákkal kapcsolatban lenne egy kérdésem: tavaly szeptemberben vettem egy ARCTIC MX-4 / 4g pasztát, amelyből egy hangyányit használtam fel tavaly, azóta lezárva csücsül egy doboz mélyén, az eredeti csomagolásában, száraz és sötét helyen tartva.
Így 12 hónappal később szeretnék ismét használni belőle, csak nem vagyok biztos benne, hogy a hatékonyságra tekintettel biztonságos-e a használata, ha már egyszer megbontottam.Esetleg ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Van ezeknek lejárati ideje?
Előre is nagyon köszönöm!
-
Zaror001
csendes tag
Üdv.
-Maximum 7k.
-Kolink Aviator
-Asus Z170-A
4.: Processzor típusa?
-Intel Skylake Core i5-6600K 3.5GHz LGA1151 BOX
5.: Ramok típusa?
Kingston HyperX Savage Black DDR4 2400MHz 16GB (HX424C12SB2K2/16)Gyári hűtő hiányában lenne rá szükség, tuningot nem tervezek mostanság , árban-értékben és teljesítményben annyi a kérésem ,hogy megfelelően hűtsön tuning nélkül jaték alatt.
Köszönöm.
Üdv. -
Gullcsy
csendes tag
Sziasztok! Egy intel core i7 6700k processzorhoz szeretnék hűtő ajánlatokat kérni. Egy Zalman zm-z3 házban lesz. Az alaplap az egy MSI BM150 Night Elf, a memóriák pedig kingston fury ddr4 ramok. A gépet nem csak kockulásra használnám, hanem a közeljövőben elkezdenék rajta modellezni is kisebb dolgokat (3ds max, inventor, autocad stb...) Tuning nem érdekel, ha lehet szeretném megúszni 6-7 ezer forintból, rosszabb esetben 9-10 ezret szánnék rá. Köszönöm.
-
Maxell014
senior tag
Sziazstok!
Szeretnék venni egy új cpu hűtőt. 15ezret szánnék i3 4170-re raknám egy gigabyte ha b85m d3h-a alaplapban amiben pedig corsair magas bordás ramok vannak 2x4 gb. A ház pedig egy Be Quiet Silent Base 800. Mit ajánlotok ? -
jim bcs
nagyúr
(#73901) Vtomi80
Cryorig H7(#73902) Zolar
Az összefoglalóban lévő kérdésekre nem válaszoltál, alaplapot nem írtál, így majd megnézed, hogy melyik lesz jó.(#73903) barcaloki
Ebből nekem nem derül ki, hogy mekkora hűtő fér be, pontos adatot nem találok, ilyenkor célszerű megmérni a processzor kupak teteje és a ház váza közötti távolságot. -
barcaloki
csendes tag
Hello!
A segítségeteket szeretném kérni, úgy döntöttem új CPU hűtőt veszek, mert a mostani elég hangos és már régóta megvan (3év+). Gyári Intel-hűtő i5 3570k-hoz, 1600 RPM a fordulatszáma ha csak a chrome fut.
1.: Mennyit szánsz a hűtőre? 10000 Ft.
2.: Milyen házba kerül? Logic A10 (szélesség 171mm)
3.: Milyen alaplapra lesz? Gigabyte GA-H61M-S2PV
4.: Processzor típusa? QuadCore Intel Core i5-3570K, 3700 MHz
5.: Ramok típusa? A-data 8 GB DDR3-1333 (LP)
Tuningot nem tervezek.
(Laikus kérdés: Pasztát adnak a csomagban, vagy külön kell venni hozzá?)Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most akkor pont lecsúsztam róla?

Több tesztet csináltam, alapjáraton kb 10 fokkal alacsonyabb a hőmérséklet,mint a gyári. 100%-os terhelés alatt pedig átlag 15 fokkal. És nem hangos, sőt...

és amúgy is gondolkodtam már valami komolyabb hűtés beszerzésén, ebben kérném a segítségeteket. Az alábbi vashoz kellene:
Rowon