Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk) 
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<< 
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Citroware
üzenetére
be quiet! Dark Rock 3 halk és jó teljesítményű, nem túl nagy ~19k. Ha nem forrófejű a procid elég lesz. Esetleg Scythe Fuma ami kicsit nagyobb de szintén remek, ~16k áron és leszabályzott ventikkel szintén halk.
És vannak nagyobb és drágább hűtők amik nem igazán szükségesek ehhez a procihoz, ekkora tuninghoz. -
A lehető leghalkabb procihűtőt keresem 35e Ft-ig bezárólag, ami alatt nem sül meg terheléskor az i5 2500K 4 GHz-re feltuningolt állapotban. (igazából nem igazán melegszik jobban, mint alapállapotban)
Konfigom a profilomban. Hyper 212 Plus nekem túl hangos, azt akarom lecserélni.Tippek?
-
-
válasz
szasanyi
üzenetére
Kis háromszög alakú vékony szivacsok, a sarkokra kellett ragasztani. Hazaérek lefotózom.
A gyári hűtővel normális, hogy terhelésen tuning nélkül olyan 80-90 fokos az i7? A fordulatszám semmiért sem megy 2000 fölé, az induláskori süvítést nem tudom sehogy sem kicsikarni belőle.
-
4264adam
nagyúr
Egy kis szubjektív szösszenet az 5.000Ft-os és 30.000Ft-os hűtőkről:
Noctua NH-D14 (14k használtan) : I5 3470 tuningal 75W TDP keretig ment fel, LinX alatt 71°C ment a hőmérséklet.
Deepcool Gammax 300 (5k emag): I7 2600 tuningal 102W TDP keretig ment fel, LinX alatt 71°C ment a hőmérséklet, ekkor tanultam meg mi is az alul feszelés így 68°C-ra redukáltam.
Alapon lévő hőmérséklet:
Noctua: 28-30°C
Gammax: 30-34°CNagyon sokat számít, hogy a torony szélessége miatt kellő gyorsasággal fújjuk le a hőt. Engem zavart az 1200RPM-es hang.
- A TDP értékek szoftveres mérések, mindenki így vegyen le következtetéseket, de az tény hogy a nagyobb hűtőnek 77W gyári TDP-t kellett hűteni míg a kisebbiknek 95W-ot.
Jelenleg a Gammax 600RPM-el tartja 29-34°C-on írás közben IGP használattal 2 monitorral.
Használt szoftverek: CPUID Harware Monitor pro, Core Temp, AIDA64 Engineer, CPUID, Linx, Intel Burn Test.
-
Ddgg
csendes újonc
válasz
jim bcs
üzenetére
Ne haragudj de 45 évesen nincs annyi hozzáértésem mint neked főleg ha mások tapasztalatára kell hagyatkoznom. Azért próbálok érdeklődni mert körübelül nullárol kell megint a számítástechnikai ismereteimet frissíteni 10 év után.
A segitő szándékot köszönöm mint ahogy másoknak is. -
jim bcs
nagyúr
(#74579) Ddgg
Te láttad amit írtam, vagy csak nem érdekel? Mainstream-re Felesleges a dupla tornyos!!! (#74582) Az elsődleges ram slotok a cpu toktól távolabbiak.(#74585) Plebi
Tedd át a ventit hátra vákuumra -> Problem Solved Egyébként ha nincs nagyon megrántva és jó a szellőzésed akkor passzívan is elviszi, próbáld ki
(#74581) 4264adam
Egy jó párszor már leírtam, hogy Mainstream-re totál felesleges a dupla tornyos, tehát te is jól látod. -
Sziasztok!
Az adatlapomon lévő gépem van. Eddig egy hr02 macho hűtőt használtam asrock 970 ext4 alaplapon 2x4giga rammal. Ezen elfért, a memó slotokat nem erte el. A helyzet most nem ez, mivel 4x4 giga ram van a gépben csak a gyári fért fel, mivel a belső slotokra rálóg a venti. Szerintetek vegyek 2x8 giga ramot és elég lehet az így felszabadult 1slotnyi hely, vagy van olyan hűtő ami elférne most is és az i7 4790k-t lehűti rendesen, léghűtő kell, vizet mem akarok. Talán kis ráfiztetéssel cserélhető lenne, viszont sajnálnám a machot, jó és halk is. Akitől vettem, ő cooler master v8at használt.
Megpróbáltam az alacsonyabb hyperx blue ramokat is a lapban, de még azok sem férnek el alatta. Estleg hátlap felől rakjam fel a ventit, akkor viszont kintről fog befelé fújni,az úgy nem problémás? A hátsó ventiket ehhez ki kell venni. Érkezik a házam utóda is, egy zalman z11 plus, ott is ki kellene kötnöm ebben az esetben a hátsó ventit, vagy ellenkezőleg fújnak ami meg nagyon nem jó.
Köszönöm.
-
Ddgg
csendes újonc
Egyre jobban hajlok a dark rock felé.
Most már csak az lenne kérdésem felétek hogy egy asus maximus VIII lapban a méret miatt a ramokat az első slottol kezdve tudom e feltölteni vagy nem.
Esetleg figyelembe kell vegyem a pro és a sima nem pro méreteit.
Ha a prot választom akkor járható út ez talán ?
Amúgy a kettő közül mi a külömbség azt leszámìtva hogy a mérete más és a hűtési teljesítménye is talán különbözhet.
Elnézést csak meg akarom érteni és választani akarok egy jó hűtőt. -
szasanyi
félisten
Ha tuningolt 6700K-t használnék és jó hűtőt szeretnék választani hosszú távra én ezt venném. Amennyiben elengedhetetlen a fekete szín akkor ezt. Ez egyik sem lutri, és egy átlagon felüli tuningolt 6700K-val is simán elbír.
4264adam: igazán érdekelne, hogy egy tuningolt 6700K-t hogyan gondoltál alulfeszelni?

-
Ddgg
csendes újonc
válasz
szasanyi
üzenetére
Nem akarok hibázni és fontos mások tapasztalata,nem feltétlenül a legdrágábbat akarom megvenni csak ennyi a max keret amit áldoznék rá. Ha másoknak nincs vele tapasztalata akkor ez azért zsákbamacska.
Elnézést a tudatlanságomért de a Dark Rock Pro 3 akkor ugyanúgy jó lenne esetleg ár és érték minőségében ?
Ha már van több tapasztalat róla. -
jim bcs
nagyúr
-
szasanyi
félisten
A helyzet az, hogy ilyen hűtőt senki nem vett aki tapasztalatot írt volna róla és netes teszt sem készült még róla. A nagy méret és a Vapor technológia miatt biztosan jó ezért lett itt ajánlott hűtő. Viszont 30k+ áron kapható, míg a szintén fekete be quiet Dark Rock Pro 3 ~23k ami szintén remek hűtő (és ez csak fekete). Na most a pontos különbség ismerete nélkül nem tudom (és senki más sem) tutira azt mondani, hogy annyival biztosan jobb lesz mint amennyivel drágább.
Ha egy kicsit bevállalósabb és nem gond a ~7k-s árkülönbözet akkor vedd az elsőt, és az esetben írhatnál egy visszajelzést ide (vagy akár egy logout bejegyzést is megérhet).
-
szasanyi
félisten
Ha nagy és drága hűtő kell, akkor a legbrutálabb az ID-Cooling HUNTER VC-3D Vapor Chamber technológiával. Fekete színben hasonló a be quiet! Dark Rock Pro 3, míg más színben a szintén kiváló Noctua D15 lehet alternatíva.
-
Ddgg
csendes újonc
Sziasztok !
Segitségetek szeretném kérni ram vásárlásban. Nem nagyon értek hozzá kb 10 éve nem építettem gépet és a mostani meghalt.
A kiszemelt alaplap Asus maximus hero VIII lenne egy i7 6700k társaságában.
A ház amibe raknám egy Colermaster mastercase maker 5 lenne.Ram tipusát még nem tudom ennek még utána kell járnom ez függ a hűtő méretétől de 2×8gb lenne.
Tuning lesz, léghütést szeretnék egyenlőreFőleg játékra lenne.
Ár jelenleg nem számit egy megbízható jól működő márkás hűtőt keresek de ha mégis akkor
max 30000 - 40000 ft között.
Ha igen akkor mit tudtok ajánlani ?
Köszönöm az esetleges tanácsokat.[ Módosította: jim bcs ]
-
Hunork
veterán
válasz
jim bcs
üzenetére
Nem tervezem, megvárom, míg "lelohad"
Amíg Load max 50 fok a 6600, addig örülünk.
(leszámítva a CPU gyilkos teszteket, ott volt már 55 fok is)Gery15: nagyon örülök, tényleg jó kuckó, és jó minőség. (én a súlyán döbbentem le a méretéhez képest) De imádom, azóta Led szalag és egy Aerocool venti költözött beléje.

Ja, pedig a Dark Rock tud ám hűteni. És még szép is, de persze te tudod, melyik típus jön be. Szerintem nagyon több választék már nem lészen, így azokból kell válogatni.
-
Gery15
addikt
válasz
jim bcs
üzenetére
Be Quiet! Dark Rock Pro 3 van a nagy gépbe, ebből kifolyólag nem szeretnék még egy BQ!-t.

Thermalright Macho 120 SBM - nem igazán fekete
Alpenföhn Matterhorn Rev. C Black - nagyon tetszik
(#74566) Hunork:
Nagyon bejött a cikked alapján! 
Phanteks PH-TC14S (fekete - fehér) - fekvő, így nem
Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev 2 (brutál nagy) - pont ezért mert brutál nagy, nem
Zero Infinity Shiva (fekete - lila venti és ez sem kicsi) - lila undorító
Be Quiet! Dark Rock TF (ez nagyon jó) - fekvő, így nem -
szasanyi
félisten
válasz
shut-u
üzenetére
Értem én, és mondtam apontos típust - be quiet! Pure Rock - ezért nem értettem a kérdést. Ilyen áron nem kapsz jobbat és a nonK 3770-renem is kell jobb.

-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Az alábbi hűtők közül melyiket ajánlanátok? Én úgy látom, hogy csak az utolsó kettő kapható. Fontos lenne, hogy fekete legyen. Esetleg más találatok? Egyelőre egy i3 6100-assal kell elbírni majd később i5 6600k-t, Raijintek Aeneas kis kuckóban, Gigabyte B150M-D3H lapon csücsülve.
Xigmatek Dark Knight I, II - kifutott
Thermalright True Black - kifutott
Prolimatech Megahalems Black - kifutott
Thermalright Macho Black - kifutott
Alpenföhn Matterhorn Black - kapható, ismerem
Mars Gaming MCPU2 - kapható, nem ismeremVálaszokat előre is köszi!

-
shut-u
csendes tag
válasz
szasanyi
üzenetére
A jelenlegi Intel Core i7-3770 processzorom hűtőjét szeretném lecserélni.
1. Mennyit szánsz a hűtőre?
10-14e2. Milyen házba kerül?
MODE COM Logic A303. Milyen alaplapra lesz?
ASROCK Z77 Extreme44. Processzor típusa?
Intel Core i7-37705. Ramok típusa?
Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHzRemélem így jó lesz

-
shut-u
csendes tag
Sziasztok!
I7 3770 milyen hűtőt javasoltok? 13.000 forintos összegben gondolkozom.
Erre gondoltam:
https://www.pcx.hu/lc-power-lc-cc-120-lico-vizhutes-362801
Köszönöm a válaszokat/véleményeket!
Szép estét!
-
hunspirit
csendes tag
válasz
jim bcs
üzenetére
Rendben köszi a segítséget.
Alaposan körbenéztem, a pasztát sehol sem láttam kifolyni. Szerintem a csavarok is kellően meg vannak húzva, úgyhogy biztos jó lesz ez. Igazából csak azt furcsálltam, hogy az alaplapi chipset bordán meg a vga hőcsövein is érzem (az ujjammal) hogy ha melegszik, de ezen szinte semmit, még csak langyosnak se mondanám, amikor 40 fok felett van. Terhelés alatt is 500 rpm alatt van a hűtő. Ezek szerint kicsit overkill neki ez az egész.
-
jenei0330
tag
Sziasztok, 1 ac freezer 13 prot rá tudok tenni 1151-es foglalatra? A cpu nem fog sérülni? Felfogatás jó hozzá? A listában nem szerepel az 1151.

-
jim bcs
nagyúr
válasz
CactuSSPP
üzenetére
(#74544) CactuSSPP
Cooler Master GeminII M4
ID-Cooling IS-50
be quiet! Pure Rock Slim
Cryorig M9i
Scythe Tatsumi Type I(#74545) hunspirit
Világosan látszik, hogy jóval kevesebb rpm mellett is alacsonyabb hőfokok vannak mint a stock esetén, ebből következik, hogy jól van felrakva. Pasztából egy negyed-fél borsónyi elég, ha kitolta maga alól a borda az már nem ok így ebben az esetben szedd le majd megtakarítva tedd vissza újból, kevesebb pasztával.(#74546) kanjoe
Mivel tesztprogramokat nem 0-24-be járatunk így inkább az lenne a releváns ha általános használat mellett mérnéd a hőfokokat.be quiet! Pure Rock
Thermalright Macho 120 SBM
Thermaltake Riing Silent 12 Blue / Red
Thermaltake Riing Silent 12 Pro Blue / Red
Zalman CNPS10X Performa Plus -
kanjoe
csendes tag
Sziasztok
Adott egy i5 2500k,Asrock Z68 Extreme3 Gen3 alaplap,Kingstone HyperX ramok Bitfenix Shinobi házban.A procit 4,5 Ghz-n járatom,egy Arctic Freezer 13 Pro hűtővel.Prime és lynX alatt 78-80 fokig megy a hőméséklet,
20-22 fokos szobában.A kérdésem az lenne.hogy van-e alternatíva 15000 Ft-ig,ami esetleg jobban le tudná hűteni a processzort.Köszönöm Kanjoe
-
hunspirit
csendes tag
Üdv.
Vettem egy Cryorig H7-es hűtőt egy i5 6500-as procira. Mivel ez volt az első nem gyári cpu hűtőm amit felraktam, ezért az lenne a kérdésem, hogy miből tudom, hogy jól van-e felszerelve?
Az intel stock a következőt tudta: idle 1000 rpm, játék alatt 55-60°C, max 62°C körül.
Cryorig H7: idle 370-380rpm, játék alatt 40-45°C, max 47-49°C.Pasztából egyébként lehet h többet nyomtam rá, mint kellett volna.
-
CactuSSPP
csendes tag
Hello,
a következőben kérnék segítséget:
1.: 6-8 ezer, de maximum 10e forint
2.: THERMALTAKE VL80001W2Z V3 Black Edition
3.: ASROCK B150M Pro4S/D3
4.: G4400
5.: G.Skill Sniper DDR3-1600 (F3-12800cl9D-8GBSR2)
6.: Úgy gondolom ezt a procit a gyári is elvinné, viszont a hang fontos szempont minél csendesebb hűtőt szeretnék rá. Az összefoglaló alapján körbenézve gondoltam egy ilyenre (Jó lehet-e ez, vagy van jobb megoldás is?)Scythe Tatsumi I Intel CPU hűtő /SCTTM-1000I/
vagy az ajánlásban ugyan nem láttam, de árba beleférne:
Arctic Freezer i11 Intel CPU hűtő /UCACO-FI11001-CSA01/
Előre is köszönöm.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
rover45
üzenetére
Ebbe a házba nincs értelme komolyabb hűtőt berakni, tedd fel a Noctua NH-L9i-t. B. verzió ->
Cooler Master GeminII M4
ID-Cooling IS-50Következőleg a felesleges linkeket légy oly kedves mellőzd, az összefoglalóban lévő kérdésekre ha válaszolsz az pont elég, bőven elég a pontos típus és sorozat.
-
rover45
őstag
Sziasztok!
Mutatom a listám

1, Ár: Maximum 8-9eFt, de minél kevesebb, annál jobb
és simán lehet használt is.
2, Ház: Asus V4-P5P43 , a teljes szélessége 168mm.
3, Alaplap: P8H67-M PRO, szemre a memória foglalat elég közel van a cpu foglalathoz.
4, CPU: Intel i5-3570, sem játék, sem videóvágás, semmi megerőltető
5, RAM: CORSAIR 8GB Vengeance LP DDR3 1600MHz CL9 KIT CML8GX3M2C1600C96, Igények: Minél csendesebb legyen. Felette a táp, egy 14cm-es kifelé fújó ventivel, a ház elejében befelé fújó 12cm, de akár az alaplapi foglalatok felett is van egy szabad hely, illetve a CPU felett perforált a ház oldala is.
szerk: Egy Noctua NH-L9i-m van épp szabadon, de a gyári leírás alapján max ekkora processzorra és csak megkötésekkel.
[ Módosította: jim bcs ]
-
memphis17
csendes tag
Sziasztok!
AMD FX 8-Core FX-8350 gyáriját cserélném le.
Érdekelne mit lehet kihozni 8-10 000-ig, valamint 15 000-ig
2. Milyen házba kerül?
Asus vento ta-k12
3. Milyen alaplapra lesz?
ASUS M5A97
4. Processzor típusa?
AMD FX 8-Core FX-8350
5. Ramok típusa?
Kingston HyperX 4GB DDR3 (2 db)
6. Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.)
aktív, halkElőre is köszönöm a tanácsokat!
-
BjTango
csendes tag
Sziasztok!
A jelenlegi Intel Core i5-6600 processzorom gyári hűtőjét szeretném lecserélni.
10-17e2. Milyen házba kerül?
Corsair Carbide Series 100R3. Milyen alaplapra lesz?
GIGABYTE GA-H170-HD3 DDR34. Processzor típusa?
Intel Core i5-66005. Ramok típusa?
KINGSTON 16GB DDR4 2133Mhz KVR21N15D8K2/166. Egyéb igények?
Hővezető pasztában is segítséget kérnék, meg még amit tudtok mondani jó tanácsot
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Perbal1
üzenetére
(#74525) Perbal1
Elég.(#74526) bajnokpityu
be quiet! Silent Wings 3 120mm PWM
be quiet! Shadow Wings 120mm PWM
Noiseblocker NB-eLoop B12-PS
Noiseblocker NB-eLoop B12-P
Noctua NF-S12B redux-1200 PWM
Noctua NF-F12 industrialPPC-2000 PWM
Noctua NF-F12 industrialPPC-2000 IP67 PWM
Noctua NF-F12 industrialPPC-24V-2000 IP67 PWM
Phanteks PH-F120MP
Phanteks PH-F120XP -
bajnokpityu
félisten
egy silverstone GD07es házbam szeretnék lehűteni egy A10es procit.
Maga a proci nem termel sok hőt, viszont a mellette levő R9es kártya igen, ezért kb fél-egy óra után a mostani CPU hűtőn levő venti bőg, mint ökre. Scythe Big Shuriken 2 Rev. B. A CPU hűtőt még az előző alacsony házba vettem.
arra gondoltam, hogy mivel maga a proci nincs leterhelve, ezért a CPU hűtőből nem kéne nagyobbat venni, inkább ki kéne tolni a levegőt oldalt a 2x12cm helyen. a gyári silverstone venti levett feszen kellően halk lenne. ilyesmit tudnátok ajánlani? Illetve esetleg a Shurikenen levő alacsony profilos 12cm átmérős PVM venti helyett is ajánlanátok valamit?
-
Perbal1
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy a Be quiet Pure Rock BK009 processzor hűtő elég lesz egy intel I5 6600K procihoz, ha egy kicsit húzva lesz?
Még annyit, hogy G.SKILL Trident Z memóriamodulok lesznek mellette és be kell férnie egy NZXT S340-es házba!
-
Jumbo
tag
Sziasztok!
A jelenlegi hűtőmet (Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2) szeretném lecserélni, nagyon kell dolgoznia, amikor a cpu is dolgozik.
10-12e2. Milyen házba kerül?
Cooler Master Elite 3313. Milyen alaplapra lesz?
Asus P8H77-M PRO4. Processzor típusa?
i7 37705. Ramok típusa?
HyperX KHX1600C9D3/4G, 4db6. Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.)
HalkKöszönöm!
-
4264adam
nagyúr
Sziasztok!
Mennyi a súlya a gyári Intel 1155 hűtőnek?
Sajnos félek internetes csalás áldozata lettem a késői posta feladásból és 298gramm-ról szóló Postai feladó szelvény igazolásból. Könnyűnek találom a levelet ami a hűtőt és I7 2600-at kellene tartalmaznia.
-
tatu9
tag
Sziasztok!
A mostani hűtőm nem barátja a cpu-nak, ezért szeretném lecserélni:
6-8-10e2. Milyen házba kerül?
Zalman Z53. Milyen alaplapra lesz?
Asus B85 Vanguard4. Processzor típusa?
i7 4790s5. Ramok típusa?
Hyperx fury6. Egyéb igények? (fekete, passzív, stb.)
Halk, nagyon halkKöszi
-
pc360
addikt
válasz
jim bcs
üzenetére
Be Quiet Pure Wings 2 ventiket vittem vissza, mert hihetetlenül zavaróan hangos szarok. Azokat cseréltem az Aerocool DS-ekre. Minőségi megoldást szeretnék a dologra, nem azt a szélzajos, igénytelen műanyagdarabot. Nem értem, hogy miért ajánlgatják fórumszerte az emberek. Egyébként nem én vagyok az egyetlen, aki ilyen véleménnyel van a BQ-król.
-
4264adam
nagyúr
Sziasztok
Lenne egy kis problémám a foglalatnal, sajnos rosszul sikerült ki vennem a processzort így a foglalat lábakra jutott az artic mx-4 ből. Este megpróbálom kontakt spray vel ki tisztítani amennyire lehet. Ugye ez a paszta elektromosan nem vezető? Tehát ha nem sikerül teljesen ki takarítani nem okoz rövid zárat
-
pc360
addikt
Nem válaszoltak a ventis topikban, így ide írok:
Egy 12 centis PWM-esre lenne szükségem, ami a CPU hűtő bordán honolna. Most egy régi Noctua van rajta (5+ éves), lassan cserélném. Nem kell brutál légszállítás, a halkság a lényeg. Az Aerocool-ok ajánlottak? Házventiből a DS széria tudom, hogy igen, arra a célra olyanokat rendeltem. De jöhet bármi más is 5-6 ezer forint határig.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Ha megvan minden adat akkor gyere vissza, addig nincs értelme totózni.
-
Gtaati
őstag
válasz
jim bcs
üzenetére
Helló! Az létezhet hogy a Raijintek Ereboss passzívan a nonK I7 6700-at 1,296V 4,5Ghz-en Intel Burn test és Aida System Stability test alatt 56C fokon tartja? Ami érdekes, hogy a Cinebench alatt pár pillanatra felugrik 68C fokra, az jobban terhelné processzort mint az előző kettő? Egyébként mivel érdemes a proci maximális hőfokát ezáltal a hűtő hatékonyságát tesztelni?
Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wise (ex-TransferWise)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(#74595) Semmi baja nem lesz ha nincs alatta a szivacs.

Amíg Load max 50 fok a 6600, addig örülünk.
(leszámítva a CPU gyilkos teszteket, ott volt már 55 fok is)

Rowon