- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Synthwave #106737 üzenetére
Ezt a profilt még nem próbáltam, szóval a kép és más profilokkal szerzett tapasztalatok alapján írom azt, amit.
Szerintem a kép alapján meglepően hangsúlyos, SA-nál nagyobbnak tűnik a mélyítés. A perem ráadásul MT3-hoz hasonlóan éles kialakítású, szóval érezni lehet a szélét, ami szintén hatékony az elgépelések ellen.
-
Mephike
őstag
válasz
Synthwave #106737 üzenetére
További két embernek adtam a kezébe a keycapet, olyanoknak, akik azt sem tudják mi az a keycap profil. Megkértem őket, hogy mondják meg melyik a mélyebb: a fehér, a fekete, vagy egyforma mély. Mindkettő azt mondta, hogy egyforma mély, csak más az irányuk, az egyik még annyit hozzá tett, hogy a fehér ívesebb, a fekete élesebb kialakítású.
Téma részemről itt lezárva, nem akarok meggyőzni senkit, mindenki azt vesz amit akar, nyilván én akarok mindenkit átverni, és én vagyok a hülye a jelzőimmel...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest