- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
macska55 #171771 üzenetére
Szia.
Benzines X3-at inkább szerintem ne. Az új dízelek már jók, nem szakad a vezérműlánc, jó az EGR szelep és hűtője. Én a 30d-t venném, véleményem szerint egy ilyen súlyú autót az jobban húz. Ismerősömnek ilyen autója van, nagyon elégedett néhányezer km után.
Volvo-t nem ismerem.
-
zoo8800
veterán
válasz
macska55 #171771 üzenetére
Ültél bennük?
Mindkettő szuper, de annyira eltérő karakterek, hogy nem is igazán lehet összevetni őket. Belül sokkal otthonosabb a Volvo, főleg a világos, szövet kárpittal brutáljó.
Szalonautók esetében én nem aggódnék annyira a szervizelés miatt. És csakhogy ellentmondjak önmagamnak: a Volvo központi kijelzője az ülés állítgatása közben is tud akadozni, fagyni. (velem megtörtént)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest