- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Laguna2 alapu auto, a 2.0T benzinmotorral vagy a 2.0dci-vel meg lehet venni, ha van egy Renault szerelod. Aki a Lageszhez ert, ezt is meg fogja tudni csinalni, nem ordoglakat. A vilag legjobb ulesei vannak benne, igazi fotelek, egy alom vele utazni.
Ha tudnek parkolni a cegnel, siman bevallalnam, nekem az a mai napig nyalcsorgatos auto.
-
szőröscica
addikt
válasz
LZs?! #169188 üzenetére
Az egy evvel idosebb Primeramat olcsobban adtam el 2 eve. Az is egy tulajos volt, csak ketszer ennyit futott.
De sokkal nagyobb, biztonsagosabb, jobban felszerelt, dizel auto volt. Szoval sztem ez tul draga.Amugy a mai napig banom a Primera eladasat. 4 injektort, egy klimakompresszort es biztonsag kedveert uj turbot belerakva az meg 10 evig kocsi lett volna. Fasz voltam.
-
szőröscica
addikt
válasz
F-ECT$ #169050 üzenetére
Pedig szvsz ez kene legyen meg a kovetendo irany. Nagy elektromos hatotavu plugin es teljesen elektromos.
Toltobol keves van, vagy mukodik vagy nem, egy full elektromossal konnyen cseszheted, benzint meg barhol kapsz. Egy uber-Ampera lenne jo. Ketszer ekkora elektromos hatotav (nyarom 150-160, telen 80-100km), ez szinte mindenkinek eleg lenne a napi ingazashoz, es az eromuvek se halnanak bele, ha otthon ejjel 5-10 amperrel toltogetnek az emberek. Kozben a zajszennyes es a lokalis levegoszennyezes toredekere csokkenne.
Ha meg el kell menni videkre, messzire, tankolod a benzint. Batrabbak, pionirok meg vegyek a full elektromost.
-
szőröscica
addikt
válasz
LANcelot444 #168865 üzenetére
Az az 1.4 T-Jet egy király motor, vedd meg.
-
szőröscica
addikt
válasz
vzsryl #168411 üzenetére
Ne terjesszuk mar ezt a haromhengeresnek szar hangja van dolgot. Elhiszem, hogy sokakban motoszkal a regi fos csaladi wartburg emleke vagy a barkase, de egy uj modern haromhengeres benzinesnek semmivel sincs rosszabb, sot inkabb jobb hangja van, mint a negyhengeresnek. En meg a berelt szivo Citroen C1-et is lelkesen forgattam tiltasig, mert jol szolt az 1 literes haromhengeres benne.
Amiben gyengebbek lehetnek az a vibracio, persze ezen ideig oraig segithetnek a csodaszuper motortarto bakok. Illetve a pici motornak motorfeke se sok van. En ujonnan nem vetnek el egy autot a haromhengeresseg miatt. Vezettem 116i-t haromhengeres motorral, rohadt jo volt.
Tudod minek van szar hangja? A negy hengernek, na az fos barmilyen modon.
Szerk: ez az en velemenyem. A masik a Tied. Menjen el, probalja ki, siman lehet, hogy tetszeni fog neki. Az is, hogy nem.
-
szőröscica
addikt
válasz
pècsimunkás #168268 üzenetére
Ez az uj Mondeo kiraly kocsi, a kombi bordoban kene, az otajtos meg sport csomaggal gyongyhazfeherben, uvegtetovel. Szigoruan 2.0T!
-
szőröscica
addikt
válasz
rayoliviero #168190 üzenetére
Te, ebbol a szebbek masfelszer, ketszer ennyibe kerulnek.
-
szőröscica
addikt
válasz
Gabi 8906 #167784 üzenetére
A tobbiek elegge neked estek. Valoban ugy tunik, hogy elhamarkodott vasarlas volt. Rovid uton szerintem semmi penzt nem fogsz kihuzni a neppertol.
Javaslom, hogy keresd meg a facebookon vagy az indexen a tipus klubjat/forumat, ott valoszinuleg hamar ajanlanak majd hozzaerto szakit es olcso alkatreszforrast.
-
szőröscica
addikt
válasz
Intruder A 6 #167075 üzenetére
Szia!
Csereld le.
Nekem a Z3-as BMW tetszik.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
válasz
molnarpeter #167031 üzenetére
E39 525d
-
szőröscica
addikt
válasz
sharkypeti #166870 üzenetére
J Astra 1.6 benzint NE!!!!! Meg a sima 5 ajtos is veszelyesen lomha, kombiban el nem tudom kepzelni.
-
szőröscica
addikt
válasz
hülyegyerek #166681 üzenetére
De mit szerencsetlenkednek akkor egy Civic-kel? Vegyen kezdetbol Type-R-t vagy bele kell ulni egy 140i-be.
-
szőröscica
addikt
válasz
kisza25 #166568 üzenetére
Sajna a normalis szedanok/kombik is kihalnak. Mondjuk nem meglepo, ki adna egy Mazdaert vagy Kiaert 10+ millio forintokat? Ez mar masszivan BMW arkategoria. Regen 6 millioert jol felszerelt kozepkategoriast kaptal, most meg szinte fapad kompaktot. Ok, mas ma a fapad es a kompaktok is megnottek, de egy kozepkategorias kocsi mindig finomabb szerkezet lesz, mint egy kompakt.
-
szőröscica
addikt
Hibridnek irjak, mert szar a hahu, de a forgalmiba nem az van irva.
Meretben visszalepes. Hatul nagyon szuk. Elol ebbol nem sokat erzel, de keskenyebb az auto, neha a konyoklon megutjuk egymast baratnommel. De ez barmilyen kisebb autonal elofordulna. A felhasznalt anyagok gyengebb minoseguek, minden muanyag es a bor is legalabb egy kategoriaval olcsobb benyomast keltenek. De! Az Ampera nem zorog, nagyon jol ossze van rakva. A BMW bizony meg-meg zorrent es nyoszorgott rossz uton.
Ez abbol is adodhat, hogy ujabb konstrukcio es sokkal merevebb a kaszni, ezt erezni is, ha katyuba mesz, nem remeg bele az auto.
A BMW futomuve sokkal jobb volt. Az Ampera kenyelmes, elfordul, ahol el kell, de semmi sportossagra osztonzo nincs benne. A BMW 160-rol satufekezve is irto stabil volt, elmeny volt atfuzni egy-egy kanyargosabb szakaszon, de kozben megsem razott.
Szorakoztato elektronikaban korabol adodoan az Ampera jobb, de vezetessegito rendszerekben a BMW viszi a primet. Az Ampera fenyszoroi csak gyertyalangok a BMW kanyarkovetos xenonja utan, nincs esoerzekelo sem, tavolsagtarto tempomatrol pedig ne is almodj.
Az Ampera jobban megy, sokkal dinamikusabb a villanymotor miatt. Es nagyon halk minden temponal.
-
szőröscica
addikt
Ez range extenderes elektromos auto. Villannyal fut, hut, csucssebesseget es legjobb gyorsulasat is a villanymotorral eri el. A benzinmotor csak akkor kapcsol be, ha lemerult, vagy ha te beinditod, hogy tartalekolj az akkuval.
Nagyon jol megy, 370Nm nyomatekod van azonnal, gondolkodas nelkul. Egyeduli negativum autozas kozben, hogy nagyon alacsony az eleje, mindenhol leer, minden fekvorendoron szo szerint lepesben trukkozve kell atkelni vele.
Csak ketten vagyunk meg baratnommel, eddig mindent belesakkoztunk, amit kellett. Kicsi ugyan a csomagtarto, de legalabb jol pakolhato, mert otajtos.
-
szőröscica
addikt
Ez csak egy dolog. Szarok a gyuruk, szarok a szelepszarszimmeringek, befosik rajta a pcv, ennek komplett general kell. Hidd el, nekem volt. Utana olvastam, rengeteget beszeltem hozzaertokkel, es nem veletlenul adtam el. Es ez egy ellenorzott eloeletu, 200k-t se futott kocsi volt, nem a magyar hasznaltpiacon tengodo szerencsetlen E46.
Ezrdesek szervizeltek amugy.
-
szőröscica
addikt
Nem egy raketa, de szerintem szerintem teljesen korrektul el lehet kozlekedni egy 1.4 tdci Fiestaval. En Pesten is beletoltam par ezer km-t egybe, sosem volt gondom vele. Palyara keves, ott 120 korul van az utazoja, de ugyis alig fogyaszt. En siman kihoztam 5 ala agglomeraciobol a XIII-ba ingazva a fogyasztasat, anelkul, hogy kulonosebben tatterkedni kellett volna vele.
Es ezt ugy mondom, hogy kozben a 192 lovas 525i-met mindvegig egy lassu tetunek ereztem.
-
szőröscica
addikt
válasz
B-L-A-C-K #165810 üzenetére
Errol jut eszembe, meg egy hiba tboldi kolleganak az M54-el kapcsolatban. Kartergazvisszavezeto rendszer mind kifingik benne.
De gyorsan felejtek, jovo ilyenkor ugy fogok mar emlekezni a sajatomra, hogy a gazpedal legaprobb poccintesere is az ulesbe preselt, mikozben apropenzert tartottam uzemben, kedvezo fogyasztas mellett.
-
szőröscica
addikt
Asszony hamarosan jogsit szerez, szeretnénk neki valami benzines szaladgálós gépet. 7-800-ért, max 1. millióért.
A legjobban az első generációs Yaris tetszik neki, de ezen kívül tetszik még neki a:
-Lancia Y
-Mercedes A-Klasse
-Vasaló Swift
-Alfa 147
-Astra H GTC
-Porsche CayenneVan esetleg ötletetek még? Valami aranyos, csajos forma kellene, aminek a fenntartásába nem rokkan bele. A fentebbiekről vélemény?
-
szőröscica
addikt
válasz
426os #165460 üzenetére
Szerintem meg nyugodtan vegyen egy fost. Egy literes Swiftet 2 ev muszakival szerezzen, es elvezze kicsit az egyetemi eletet, ugorjanak le vele a balcsira ugy, hogy nem lat ki hatrafele, mert tele van a csomagtarto sorrel, ha kicsit jobban osszejon egy-ket honap, menjen el kempingezni a hegyekbe, aludjon benne, stb.
Ha meg BARMI elromlik benne, vesz bontobol kilokenyer arban hozza.
-
szőröscica
addikt
válasz
IMIIKE1998 #165432 üzenetére
Jo verda, de kb. annyira biztonsagos mint a Suzuki es vezetesi elmenyt ne varj tole. Elvisz A-bol B-be. Mind rohad rettento modon.
Nekunk volt 99-tol 6 even at egy, ujonnan vettuk. Szerettuk.
-
szőröscica
addikt
válasz
IMIIKE1998 #165430 üzenetére
Az meg pont nem. Focus es Fiesta Mk6.
-
szőröscica
addikt
válasz
Elektrosokk #165402 üzenetére
Szerintem egy W210 olcsobban fenntarthato, es megvan a maga bája.
-
szőröscica
addikt
Biztos nem megy majd annyira, de szerintem normalis kozlekedesre boven jo lesz. De azert eUpokkal ne allj le versenyezni, azokba meg az 1.5 turbobenzin fokak foga is beletorik.
Nekem volt 1.9-es dizelem 1500 kilos autoban, meg chip elott is turhetoen vitte a kasznit, pedig csak 270Nm es 120 lo volt.
-
szőröscica
addikt
válasz
Elektrosokk #165338 üzenetére
Nem is vagy alfas, ha nem seleniat hasznalsz
-
szőröscica
addikt
válasz
akos727 #165322 üzenetére
Az emberek egyformak. Pontosan ugyanez megy az Ampera forumban is, az integetes, meg az amperas bogre es torolkozo, de oldjunk meg mindent nulla forintbol es olajat is csak akkor csereljunk az 1.4-es varrogepben mikor lement nullara a visszaszamlalo es amugyis ma meg ingyen tolteni sem tudott 2kwh aramot. Es ezek nem bontoszokevenyek, hanem 3-5 millio forintos autok.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
válasz
molnarpeter #164275 üzenetére
Ugyanaz az unalmas egyen nemet design a Leon is, mint a tobbi.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
+1, most az Amperaval ugy erzem en is eltalaltam az iranyt. 3-4-5 eves, dokumentaltan keveset futott auto az marha jo dolog. Abban benne van meg 5 ev nyugodt autozas, ha vigyazol ra, de mar sokkal olcsobb, mint az uj, es nem fajnak annyira a karcok sem.
Mondhat barki barmit, egy 10+ eves, 200-at futott auto mar nem olyan, barmilyen jo karbantartast kapott. Itt-ott log valami, zorog ez-az, a kaszni sem annyira merev mar, stbstb. Es ott mar preventiv jelleggel allandoan bele kell nyulni, hogy az eloregedo dolgokat kicsereld.
De ez csak az en tapasztalatom, nagyon kis mintabol a csaladomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest