Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz Xero #165978 üzenetére

    Köszi a részletes leírást. A lengéscsillapító tényleg nem vészes. Nem tudom itt is van audi-hoz hasonlóan első lengőkaros megoldás ami audi-nál 300ezer tud lenni? Pontosan nem tudom mi is ez, annyit csak hogy összetettebb lengéscsillapítás, ami jobb úttartás eredményez, cserébe drágább kopó alkatrészek közé sorolandó, talán a legdrágább közé.

    Lehet az a baj hogy sokszor nem is magam veszem az alkatrészt, mert nincs kedvezményem hozzá, na meg mert sokszor nem is tudom mi a baj, mire kideríti a szerelő, addig meg már szét van kapva a kocsi, onnantól meg jobban járok idő szempontból, ha ő megveszi ami kell (kiindulva abból, hogy tudja mit kell tapasztalatból) és nem nekem kell levadásznom hozzá a megfelelőt. Nem régóta olvasom a topicot, nem tudom ki az a szerelő, de van egy olyan érzésem, hogy Budapesti lesz, az meg nem annyira opció. Helyben jobban preferálom.

    (#165979) [vilike]
    Te mást hallottál, tapasztaltál? :D mennyi olajt fogyaszt 320i 100km-en?

    Közben meg jött a válasz (#165980) joamilestoné-tól. Ez akkor lehet, ha nem sikerül jót kifogni vagy úgy alapból is jellemző ennyire sok olaj fogyasztás?

    (#165982) HKorn
    1-2 dl 10ezrenként nem mondanám vészesnek, de jelenleg nekem is 0dl-t kell töltenem, ez nem lenne baj, ha maradna :)

    (#165981) tboy93
    Abból hirtelen csak a 2014 körüli hibrid ugrik be, aminek elég kevés a teljesítménye talán 110-120 Le. Most ránéztem a 2005 körüliekre. Nekem focus-al tűnik egy színvonalnak, de akkor a focus már jobb külsőleg.

    Valahol meg kell húzni a határt és engedi bizonyos igényekből :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák