Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
[link] ezt vezettem, 2.0 tfsi, dsg, ABT chippel. ha rúgod neki, megy mint a kurvaanyja, de közlekedni nem jó vele, kelletlen. nem tudom, kézivel milyen lehet, de az 1.8T se nagyon akarta megtartani emelkedőn az autót kényelmesen kuplunggal, elindulni vele meg csak 1500 körül lehet emelkedőn. nálam ez nyomatékszegénység, bár dízelen vagyok edződve. mondjuk a BMW megtartotta magát emelkedőn is csak kuplunggal, meg síkon lehetett vele gázadás nélkül is közlekedni, de az 3.5 benzin volt
Verbat: Sharan 2.0PDTDI nem baj, HA 136 lóerős. az 8 szelepes, azokkal nincs baj.
VIBO: ha sokat jársz városban, nem a legjobb motor a 2.0 tfsi. országúton meg pályán jó, ott nem is eszik sokat relatíve, jól is megy, de 2000-ig nagyon döglött, úgyhogy a takarékos városi üzemről lemondhatsz. vagy váltogatsz állandóan, tehát jobb hozzá a dsg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest