Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Citroware #210421 üzenetére
magyar teszt még nem volt februárban, amikor megrendeltem
nem teljesen értek egyet egyébként a totalcar tesztjével, én elvittem egy kb egy órás próbakörre anno, és nem tapasztaltam a hiányosságokat, amiket említ. vagy másképp fogalmazva: én jobban hasonlítok a célközönségre, mint ő. nekem nem probléma, hogy a gyorsulás padlózva nem olyan, mint egy csippelt TDi-ben (nyúlós, nem hátbavágós) és az sem probléma, hogy "tétován billeg" mert nem gokartot akarok venni, hanem valamit, ami kényelmesen, és csendben juttat el A-ból B-be, lehetőleg minél problémamentesebben.
az meg, hogy bevallja, hogy mennyire nem tetszik neki és emellett leírja, hogy igazából a megkérdezett emberek nagy részének meg ennek ellenére tetszik az kb nálam a "dehogy egy hülye megy szemben az autópályán, mindegyik!" kategóriába esik.
a zongoralakkot természetesen én is száműzném, a Kodiaq-omban is van sok és úútálom.
a végén meg összehasonlítja a fullos árakat úgy, hogy a felszereltségeket nem...
a saját tapasztalatom egyébként az, hasonló felszereltség mellett az XC60 és az NX350h kb egy árban van, a Rav4 kb 2 millióval olcsóbb, a Ford meg nem volt rendelhető, mert jön a facelift
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest