Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
latyak17
tag
válasz
dJ Peer #19703 üzenetére
Jólesszez
1.4 meg pont azért jó, mert eszedbe se jut gyorsulni, ergó nem is olyan egyszerű fára csavarodni
MMA87: polo-t csak dicsérni tudom 2 éve van meg nekünk, és egy tolatáslámpa relén kívül.. meg jó pár izzón kívül semmi extra nem volt, mondjuk 1.4-el nem lesz soha egy aszfaltharcos, de az 1.2-es cliokat amik hasonló évjáratúak simán verik ha arról van szó
ja de láttam linkeltél, NE VEGYÉL + AJTÓST, MÉG HA CSAK KETTEN IS VAGYTOK
én gyűlölöm, a nagy ajtót, és hogy hátra senkit se lehet beültetni, mert nagyon kényelmetlen
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó STIHL FS 55 benzinmotoros szegélynyíró
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest