Hirdetés
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Mán' leírtam párszor, de akkor fussunk neki újra....
1.: Csóri vagy. Ezt most nem rosszból mondom, vagy ledegradállak, próbálnék segíteni. Ahogy a többi Mókusbogár is.
2.: 1. pontból kiindulva nem veszünk fel kokain árú hitelt, mert ott a havi törlesztő is kokain árban lesz, és ha lehet ne tegyél egy forintot se provident és társai zsebébe.
3.: napi 80 km ingázásra egy 1.0 stift (ha elférsz benne) miért nem "vállalható"?4.: van valami konkrét bajod az 1.0 suzukival?olvasom, kicsi.Félre ne érts, nem kioktatni akarlak, de annó én is vettem fel hitelt autóra, 300.000 JMF-re kettő év alatt +150.000 fizettem pluszba. És ez csak szaros 3 kiló volt, nem az 1 misi, amit Te nézelődsz. HA a gumiztatás, vagy teljes vezérlés csere gondot okoz havonta anyagilag, akkor a törlesztőd befizetése után, hogy fogod tankolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest