- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
_csocso_
senior tag
válasz
kmisi99 #52492 üzenetére
Szia! Egy Asrock B75M-DGS R2.0 -t ajánlok, natív USB3 ill SATA3 támogatás, igaz csak két RAM foglalattal, ha több kell, ill. HDMI-kimenet is kell a lapra akkor Asrock B75 PRO3-M
Matisz: semmiben, a Gene uATX-es, a Hero is nagyon erős lap.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
kmisi99 #38922 üzenetére
Felszereltség tekintetében mindenképp.De ha nincs szükséged a 4RAM slot-ra a +2db SATA3 port-ra a jobb audio-ra, HDMI kivezetésre akkor a P8B75-M LX is megteszi.
(#38923) Chepany
Őszintén szólva nem tudom.Az Asus.ASRock,Gigabyte lapokat már találni az MSI nem tudom mikor hozza be az új lapjait kis országunkba
És azt sem hogy mennyibe fog kerülni , bár szerintem drágább lesz mint a FM2A75M-DGS.
A FM2-A75MA-E35 -el a FM2A75 Pro4-M van úgymond partiban felszerelés tekintetében de csak az ATX-es változatát láttam (ASROCK FM2A75 Pro4) 23K-ért.
(#38924) tranceplanet -
bluyoo
nagyúr
válasz
kmisi99 #38918 üzenetére
Pedig mind a négy lap van a PCX-nél is ASUS P8B75-M LE , Asrock B75M-DGS , Asrock B75M-GL , Asrock B75 PRO3-M .
De válaszolva a kérdésedre az Asus P8B75-M LX is megfelel.
(#38916) Chepany
Sok tapasztalatot ne várj még nemrég jelentek meg.De ha vársz hamarosan megjelenik az MSI is.
(#38920) potyi23Van különbség az biztos.
(#38919) Kirir
Szívesen!
"A hangkártyának is való egyik kicsi PCIe lent van és nem közvetlenül a VGA mellett."
Részletkérdés főleg ha nem lesz 2. VGA a 16X-os slot-ba is teheted.... Ráadásul a PCI-os hangkártyák olcsóbbak mint a PCI-E pl.: ASUS Xonar DG / ASUS Xonar DGX.
Mindenesetre sok sikert a vásárláshoz/döntéshez. -
bluyoo
nagyúr
válasz
kmisi99 #38910 üzenetére
Háát annyiból talán kijön az ASRock B75M-GL de a B75M-DGS biztos.
Bár ha ajánlhatom 2K-val told ki a keretet és meglesz a ASUS P8B75-M LE esetleg 2-3K-val akkor már az ASRock B75 Pro3-M is. -
Milka 78
nagyúr
válasz
kmisi99 #26154 üzenetére
Szeva![Asrock M3a770DE].Megbízható stabil lap és pont belefér az árba.Én egy X3 720BE-t nyúztam benne és igen jól vizsgázott
-
Tibi87
tag
válasz
kmisi99 #26154 üzenetére
[ezt ajánlom neked ennyiért] de érdemes +5000 ft rákölteni mert abból már jobbat kapsz és am3+
-
Milka 78
nagyúr
válasz
kmisi99 #25849 üzenetére
Szeva!Ha jó a sima AM3 és olcsóság kell,viszonylagos teljesítménnyel akkor az ASROCK 880GM-LE lapot bepróbálhatod.Van ettől is kicsit jobban felszerelt lap az ECS A880GM-A3 (V2.0) személyében,de ezzel személyes tapasztalatom nincs.Mindkettő 15 ropi alatt van.Ettől erősebb integrált megoldás is létezik,de az 21 ropi fölött kezdődik.Milyen proci alá lesz,mert ezek egyik sem valami acélos tuninglap.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest