- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
Aktív témák
-
atee
őstag
Igaza van az előttem szólónak. Nézd meg élőben. Lehet, hogy elég neked a TN. Nézd meg mindenképp élőben. (azért azok a videók elég silány képet adnak. Senki nem venne TN-t, ha ennyire szarok lennének)
Hasonlítsd össze élőben más monitorokkal is és el fogod tudni dönteni, hogy mennyit kell áldoznod rá. -
Perillustris
senior tag
Ez tényleg tisztán anyagi kérdés. Ha már ennyit autóztunk, akkor annyi a különbség, mint egy 1.3-1.4-es és egy 1.6-1.8-as autó között (azonos típust feltételezve).
Én nem akarok senkit lebeszélni a TN-panelről, hiszen árban verhetetlenek, s az emberek többségének valóban elegendő-kielégítő a minősége. Én azt mondom, meg kell nézni élőben, s utána kell dönteni (nyilván a lehetőségek függvényében).
Amikor én megnéztem személyesen Hexaa-nál a Green-t, lehidaltam.
-
dezz
nagyúr
gyorskeresés->"2433"
Másoknak is ajánlom...Nem várhatjátok, hogy valami ügyeletes mindig mindent újra leírjon.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest