- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
old_artist
addikt
Üdv!
Örülök, hogy elégedett vagy vele!
A szaturációról csak annyit, ha legközelebb VGA vásárlást tervezel, akkor a szaturációt is lehet majd a VGA LUT táblájában beállítani, mivel a monitor vezérlőjében nem áll mód sajnos a korrigálására, de szvsz a koloriméter sokat segített rajta, de még lehet majd belőle faragni egy jobb VGA-val és driverében!
A power led-et én is egy áttetsző matt kis fóliával leragasztottam, mert engem is irritált.
Igen, én is a wacom táblát ott tartom alatta, gyönyörűen elfér, sőt a "talp-tálcába" méretes post-it-es jegyzettömböt raktam egy tollal is, ami mindig kéznél van, és nem foglalja a helyet az aztalon, és még keresgélnem se kell!Ja, a kendők közül ezt ajánlanám én is, mint sok mások!
-
old_artist
addikt
Üdv!
Eddig meggyőzőek az eredmények, különösen a hardveres kalibrálás után, egyenesen meglepődtem, hogy mennyire színhelyes lett a kijelzője! A jövő héten készítek egy Cromalin/proof-ot, hogy összevessem a látható monitoron való képet a proof-al, hogy mennyire lehet egy grafikus számára megbízható a monitor kijelzőjén látható színvilág!
Már több mint 70 órája üzemel egyfolytába, és semmi pixel/sub-pixel hibát nem vettem észre, és a kalibrált eredményt láthattad a #1439-es hsz.-ben, ami eléggé meggyőző volt eddig!
Az input-lag is meglepően nagyon jó, jobb mint a lenovo L220xcW-nél és az EIZO S2231W-nél is. Mértem, és egy CRT-hez képest átlagosan a legjobb 16ms, a legrosszabb 39ms volt!!!
Bármilyen felbontásban kiválóan működik, bár én is észrevettem egy "hangyányi" interpolációt (amit csak nyagyon nehezen venni észre), de nem akkorát, mint amit említenek a fórumokban és a parad-on, bár ez már a GIG 032-es firmware verzió, amin lehet, hogy kijavították a paradon is említett GIG 031-es verzió betegségeit!
Filmeknél gyönyörű a képe, és tényleg a feketéje, az fekete, vetekszik az S-PVA panelesével (mondjuk a professzionálisabb kategóriájéval)!
Csak azon csodálkozom még, hogy ezt ilyen olcsón árulják!
A külcsinnyel kapcsolatban, bár én nem ezt tekintem elsődleges szempontnak, nem akarom, hogy a szoba díszévé váljon, mint egy "ferraris TN-es" (ami szvsz semmire sem jó, csak foglalja a helyet), nem üti meg a design alsó kategóriáját se, borzasztó kreativ szegény, bóvli hatású teszkós termék, de ami benne van, az első rangú! Lehet, hogy ezért is olyan olcsó, de a mi örömünkre, mert kapunk cserébe egy kiváló kijelzőt!
Egyenlőre ennyi, de készülök egy logout-ra, majd meglátom mennyi időm lesz, hogy minél hamarább összeszedjem az ezzel kapcsolatos elemzéseket! -
Cyberpunk
félisten
Hát ja, én is anno 90.000 körül vettem a 931BF-et és ahhoz képest nem annyira sok ez a 130
. Mint a jelenlegi monitorom + egy jó kis VGA kártya.
De ha belegondolok hogy ehhez még venni akarok egy HD4870X2-est is
Hát hiába akki nem éri be csak a legjobbalde mire az is meglesz talán lejjebb megy az ára, végül is nem zavar mert aki ilyen monitort vesz az ne integrált VGA-val nyomuljon rajta.
-
old_artist
addikt
Jól hangzik!
Igen, ismerem őket, még a "hőskorban" (talán 1993-ban) vettem tőlük egy "álló"A4-es monokróm monitort és különféle hardver eszközöket, akkor nagyon menő cég volt és megbízhatóak voltak, de nem hiszem hogy a renovéja azóta csökkent volna! Csak az a kérdés, hogy hogyan kezelik az esetleges pixel hiba garanciát - ha adnak!
-
old_artist
addikt
Na, most megtudtam, hogy szept. 16-án jön hozzánk a HD2442W, esetleg addig kell várnod, bár bemutató (demo) darabok jönnek majd az eu-ba, de hozzánk szvsz nem.
Tehát szept. közepéig kell gyűjtened, és lesz egy fantasztikus FullHD-s monitorod, amit a 8800gts kártyáddal elég jól meg tudsz majd hajtani!
Garantálom, hogy nem fogsz benne csalódni. -
old_artist
addikt
Bocs, elértettem valamit akkor a linkkel kapcsolatban!
A HDMI csak a HD2441W és a HD2442W típuson van, de már volt vele szerencsém kalibráláskor, és őszíntén mondom, hogy nagyon, de nagyon veri a Dell-t. Csakhát az árával is, most jelenleg a HD2441W ~br.236e, az új HD2442W most fog érkezni majd, és ~br.300e körül kerül forgalomba! Szeptemberre ha megjelenik, akkor 200e körül lesz majd a kisöccse, és igy már elérhetőbbé válik anyagilag is szvsz!
-
old_artist
addikt
Ha erre gondolsz, ez a ViewSonic vs Dell, de ez sem igaz, mivel nem mindegy, hogy a VGA primary vagy secondary ki/bemenetére rakod a DVI kábeleket, ezekkel lehet ám trükközni, és lenyomni egy "nagyon jó" monitort is.
Ami igaz, az igaz, a külhoni topikokban igen csak "nekilendültek" a Dell input-lag-jának a tesztelésére a tulajok, és borzasztó eredmények születtek, s odáig fajult már a dolog, hogy vissza követelik a Dell-től a kártérítéssel együtti összeget!Az S2431WH-BK-ról nem láttam ilyen input-lag-ot (még tapasztalni se tapasztaltam), kérlek linkeld már be!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bittorrent topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- További aktív témák...
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Samsung Full HD LED Monitor
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest