Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Szia
Az AC3-nak jóval nagyobb a nyeresége a két nagy böszme külső antenna miatt
A lefedettséget ki kell próbálni, az teljes mértékben elhelyezés és környezetfüggő (távolság, falak, interferencia, stb)
A wifi ki-be kapcsolást egy egyszerű script-tel és az ütemezővel lehet megoldani: [link] (MT)
Ubinál a controllerben kell állítani az Advanced szekcióban: [link] -
quby
őstag
válasz
KaiotEch
üzenetére
1 oktatást láttam, meg tananyagokat, videókat. De ami igazábol a bajom vele, hogy nem tanitja meg hozzá a technológiák alapjait. Csak hogy ide kattints meg oda tedd a pipát. Beszéltem olyannal akinek van MTCNA-ja (asszem). Fogggalma nem volt hogy kell subnetet számolni. Tudta mi az, (legalábbis sejtette) de kiszámolni nem tudta. Igaz volt subnet kalkulator a telefonján, de akkor is. A three-way handshake-re csak pislogott hogy...mivaaa?? Kis szolgáltatónál dolgozik, a subnetes kérdésre anniyt válaszolt:Ő neki csak 2-3 féle maszkot kell használni azokat vágja...
Nem akarom a cisco-t fényezni (az is egy pénznyelő)de ilyen szempontból az sokkal jobb....és egy CCNA vizsga nem kerül sokkal többe....(#2020) juhiati
Megelőztél.
Igazad van. De ah nincs meg az alap akkor is meg lehet csinálni a MTCNA-t (mint a fenti példában). ÉS tudás nélkül van papirod. Cisconál legtöbb kérdés elméleti. És ha az a tudás megvan, akkor 2-3 nap a winbox elött egy 3k-s eszközzel, és magadtol is megoldod....Mielőtt a torkomnak esetek ez az én véleményem....

-
válasz
KaiotEch
üzenetére
A MikroTik RouterOS világa - "Mi ez és miért nem megy rajta a net?!"
Az a baj az itthoni oktatassal, illetve tanfolyammal hogy igazabol uzemeltetoknek tartjak, bar a kezdo tanfolyam az jo, de mire eljutottam oda hogy befizessek ra, rajottem hogy 70e ft-ert igazabol nem tudnak a kezdo tanfolyason ujat mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rendszergazda topic
- Gaming notebook topik
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold