-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
válasz
Alteran-IT #9206 üzenetére
Elvileg nem, publikus IP-t ad, be tudok jelentkezni ip cím alapján a routerbe távolról. Vannak ezen keresztül egyéb tűzfalszabályok, amik a VLAN-ok közötti forgalmat szabályozzák, de annak nincs köze hozzá. Kipróbáltam úgy is, hogy a riasztó ip-je legyen a forward lánc első sorában (hogy ki tudjon menni bármilyen porton), de nem oldotta meg. Ma nem tudtam kipróbálni másik routerrel, de ha rájövök mi okozza, megírom. Addig bármilyen tippet szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest