- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- One mobilszolgáltatások
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- uleFone Power
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Én is az alzát mondanám a legolcsóbbnak két év garral:
[kép]0YR1F5F6kódot beírva + szállítás, de ha ennyire a garancia számít neked, olvass utána mit takar a kiterjesztett garancia és akkor akár +3 év is kijön a levont árból, de előtte részletesen olvasd el, mit takar a kiterjesztett garancia a két éven felül és meglátod, hogy megéri-e. Szerintem a 2 év bőven elég, annyira azért nem szoktak hullani ezeket az eszközök, max a tápja, csak arra kell figyelni, hogy ne írjon túl sokat a logba, mert a nand flash szokott hamar megmenni bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Napelem
- Mazda topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold