- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kindar
tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek, küzdök mint disznó a jégen már 3 napja.
Digi net (pppoe, nincs NAT-olva az IP-m ) - mikrotik router - TS3 szerver PC-n.
NAT beállítás a routerben:
ugyanezzel a beállítással csak értelem szerűen más portokkal és más belső IP-vel a transmission megy, külső hálózatról elérem. Az eszközök fix IP-n vannak LAN-on.
Az internet szerintem összes fellelhető variációját kipróbáltam már erre a problémára, de csak nem akar összejönni. Belső hálózaton lehet csatlakozni a TS szerverre.
Eddig a DIGI eszköze is router módban ment, de amióta átállíttattam AP-ra, azóta szenvedek, hogy újra beüzemeljem a TS szervert.
Elvesztem, nincs több ötletem, hogy hol lehet a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest