- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem lesz iPhone 19
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Most nem kerestem vissza, de ha jól emlékszem neked wifis rb4011-ed van talán
, itt "csak" vezetékes van, de most, hogy írod, ezzel megerősítesz +1 indokkal, hogy miért is jó, ha két eszközöd van, mert meghibásodás esetén, csak az ap-t kell cserélni(mehet RMA-ra), a router marad a helyén, mert ugye wifi nélkül jobban meg lehet lenni, mint net nélkül? Ezt a mondatot is inkább a többiek miatt írtam le, ha már a teljesség igénye felmerült(csak egy kicsi trollkodás). ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Visszatérve, nem tudok ehhez mit hozzáfűzni, csak gariztatás marad max egyenlőre. Mielőtt megvettem a vezetékest, sok kezdeti probléma volt ezzel is, így vártam 2-3 hónapot a megjelenéstől számítva és addig szerencsére javították a nagyobb részt szoftveres bugokat, de volt sok nand chip hibás is(ezért is késett tudtommal a wifis is pár hónapot). Mikor kinéztem ezt, már elő lehetett rendelni a wifist, de inkább a már "stabil"-t választottam, a bizonytalan helyett is a fentebb felsoroltakon kívül és jól döntöttem. Ha megnézed még most is szinte minden change log-ban ott van az "rb4011 ...ez az" javítása, szóval még ez sem 100%-os. Idővel biztos azt is javítani fogják, ha szoftveres eredetű a dolog, csak győzd kivárni. Esetleg utána kellene járnod, hogy mennyire általános jelenség ez reddit vagy hasonló fórumokon.
Ilyen értékű eszköznél én biztos visszaküldeném, max becserélteted, ha nem tudják megcsinálni. A vezetékes változattal eddig semmilyen probléma nem merült fel, működik, ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, itt "csak" vezetékes van, de most, hogy írod, ezzel megerősítesz +1 indokkal, hogy miért is jó, ha két eszközöd van, mert meghibásodás esetén, csak az ap-t kell cserélni(mehet RMA-ra), a router marad a helyén, mert ugye wifi nélkül jobban meg lehet lenni, mint net nélkül? Ezt a mondatot is inkább a többiek miatt írtam le, ha már a teljesség igénye felmerült(csak egy kicsi trollkodás). ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ekkold