-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
Cirbolya_sen
üzenetére
Igaz, a netinstall-hoz ether 1 kell, de a webkonfigot/winboxot ether1-en tiltani szokták. Nem zártad ki magad valamilyen szabállyal? A resetet úgy próbáltad, hogy benyomtad a gombot mielőtt ráadtad a tápot és úgy tartottad vagy 30s-ig legalább? Más tippem nincs, mondjuk én nem is vagyok ROS szakértő.
A win tűzfalhoz hozzáadtad a netinstallt? Defender vagy más víruskergetőben is a kivételekhez hozzáadtad? Ha már OS cserélgetésnél tartunk én egy live linux alól próbálnám meg a netinstallt wine-al.Szerk.: Itt azt írják ubuntu 16.04 + wine-al ment a netinstall.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold