- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e90lci
senior tag
Szia
Ja úgy próbáltam.Igazából lusta voltam vele foglalkozni,ezért nem küldtem vissza gariba,működik tökéletesen a wAP saját tápfeladójával.Meg amikor 2 hetente hazamegyek Németből igazából más dolgom is van így hát nincs rá időm sem.VPN keresztül frissítgetem kintről,mert amikor otthon vagyok semmi időm.Mindig akad valami intézni való.
Beniii06
Még nem annyira nem létszükséglet eladni.Csak ez egy hirtelen ötlet ha elmegy el ha nem akkor az marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold