- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Beniii06 #6572 üzenetére
"a karikák valóban ott vannak, mint a képen, de tapintásra nem műanyagnak tűnik, hanem ugyanolyan fémöntvény szerű, mint az azt körülvevő hűtőborda/ a router teteje": gyakran így csinálják, hogy kikönnyítik az anyagot, hogyha antennát akarsz beletenni, akkor kis erőfeszítéssel kitöröd, kicsit megreszeled, és kész.
"Az hogy van egy üres mpci slot a NYÁK-on az nem azt jelenti, hogy van hozzá vezérlő is/kondenzátor/ellenállás is.": ez jogos feltételezés lehet, de azt nem hiszem, hogy felraknak az alaplapra egy relatíve drága csatlakozó aljzatot, és utána a filléres cuccot lespórolják mellőle. szerintem ha rajta van az mpcie aljzat, akkor az működni is fog.
engem az usb átalakító nem érdekel, nem értem, miért került elő ez a téma.
cap ac nincs itthon, és nem is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Autós topik
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest