- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam900331
csendes tag
Köszi! Így most már sikerült. Tesztelgetem a hAP ac2-őt.
Ha már van rajta mode button, akkor legyen is haszna. Beállítottam rá, hogy ha megnyomom a mode buttont akkor bekapcsol egy guest wifit virtual AP-n. Erre csináltam egy scriptet, ami azt vizsgálja, hogy 1 óra bekapcsolás után kapcsolja ki a guest WiFi-t. Vagyis a virtual AP-t amin a guest fut disable állapotba teszi. Mivel még ismerkedem a MikroTikkel és a scriptelésével ezért számomra már ez is tudománynak számít.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha már van rajta mode button, akkor legyen is haszna. Beállítottam rá, hogy ha megnyomom a mode buttont akkor bekapcsol egy guest wifit virtual AP-n. Erre csináltam egy scriptet, ami azt vizsgálja, hogy 1 óra bekapcsolás után kapcsolja ki a guest WiFi-t. Vagyis a virtual AP-t amin a guest fut disable állapotba teszi. Mivel még ismerkedem a MikroTikkel és a scriptelésével ezért számomra már ez is tudománynak számít.