- Telekom mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Core2duo6600 #5339 üzenetére
Internet felé akkor fog (jól) működni a v6-od, ha a klienseknek is van v6-os címe. Pont a hétvégén raktam össze itthonra egy béta v6-ot.
Kezdetnek (az ipv6 csomag engedélyezése és reboot után) csináltam egy v6-os dhcp klienst a szolgáltató felé menő pppoe interface-re, ahol kérek addresst és prefixet. Az ipv6 / ND alatt meg csináltam egyet a belső bridge-re, alul bepipálva mindent. Emlékeim szerint ennyi elég volt, kaptak a gépek belül is v6-ot és gyönyörűen kilátnak rajta.
Ami még kellhet:
- dhcp kliens tud rögtön a prefix alapján poolt csinálni, nekem a router fel is vesz ebből egy ipt
- tűzfal, ahol a kívülről jövő dolgokat az input és a filter chainben megfogod, de ezzel én pórul is jártam, a szolgáltató dhcp válaszát be kell engedni, különben legközelebb nem lesz v6 címBevallottan nem sokat értek a v6-hoz, de amennyire emlékszem ennyi elég volt, hogy menjen
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Haditechnika, harcászat
- Notebook hibák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest