Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz biokill1 #3099 üzenetére

    1. Minek kell két eszköz? Nincs belül LTE vétel? A CCR-nek van usb portja, igaz kell egy átalakító, de sztem az olcsóbb mint az SXT-LTE. Igaz, ehhez kell egy LTE stick is, de ezt szerintem ha nem kéred is adja a szolgáltató.

    2. PPPOE kapcsolat teljesen felesleges, nem össze bridgeled őket (ha már két eszköz), hanem csak összekötöd. (lehet te ezt hívod bridgelésnek, de számomra inkább az, ha a két LAN oldalt kötném össze)

    3. A CCR csinálja a routing, fail over, terheléselosztást, stb feladatokat, most hogy az eddigi wan mellé lesz még egy wan. (ez a második wan lehet egy usb stickes lte kapcsolat, vagy az SXT-LTE nat utáni routeolt út, vagy dupla nat.)

    Az SXT-LTE (még nem volt ilyen a kezemben) leírás szerint egy spec SXT, amiben LTE modem van (wifi nincs), és olyan helyre való, ahol a telefonok már nem biztos kapnak jelet, ezt kültérre lehet rakni és azt utána egyéb eszközökkel megosztani.

    A levél küldéssel lehet probléma a belső hálózaton, mert ha nincs jelszó hitelesítéses smtp, amit bárhonnan enged, akkor a váltás után a telenor smtp szerverére kellene átállni.

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák