- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát értem én, de ha már van 300/300 mbit, akkor használnám is, és nem csak 100-at.
De esélyes, hogy eszközben lesz valami, mivel most kipróbáltam egy RouterBOARD 1100AHx2-vel ezzel csont nélkül jön a 300 oda vissza.
A baj az, hogy néztem és se a Mikrotiknek, se az UBNT-nek nincs olyan routere amibe értelmes wifi lenne, és ennyire testre szabható mint a mikrotik. Nem is értem, hogy így 2016-ba miért nem lép egyik sem.
Hardver adott, tennének egy 2 magos erősebb procit egy lapra, 4-5 gigabit portot, meg egy értelmes 2.4+5G-s AC wifit, mellé maradna a szinte teljes körű konfigolási lehetőség és mennék is venni egyet, még ha épp nem is egy mezei 5-7000 forintos TP-Link router árába kerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Solana Mobile Seeker Web3 okostelefon
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest