- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Modellek amelyek támogatják az 5G CA-t és a B20+N28 CA-t
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát értem én, de ha már van 300/300 mbit, akkor használnám is, és nem csak 100-at.
De esélyes, hogy eszközben lesz valami, mivel most kipróbáltam egy RouterBOARD 1100AHx2-vel ezzel csont nélkül jön a 300 oda vissza.
A baj az, hogy néztem és se a Mikrotiknek, se az UBNT-nek nincs olyan routere amibe értelmes wifi lenne, és ennyire testre szabható mint a mikrotik. Nem is értem, hogy így 2016-ba miért nem lép egyik sem.
Hardver adott, tennének egy 2 magos erősebb procit egy lapra, 4-5 gigabit portot, meg egy értelmes 2.4+5G-s AC wifit, mellé maradna a szinte teljes körű konfigolási lehetőség és mennék is venni egyet, még ha épp nem is egy mezei 5-7000 forintos TP-Link router árába kerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest