Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Előttem szóló jól mondta, válassz valamilyen dynamicdns-es szolgáltatót. Én a no-ip.org-ot csak ajánlani tudom, van free szolgáltatásuk is, annyi a hátrány, hogy havonta egyszer be kell lépni és "újraaktiválni".
Ha nem akarsz havonta belépkedni, párezer forintért ezt megteheted, és kb. 15 címet használhatsz. Mi egy csomó helyen így csináljuk, elő vagyunk fizetve.
A Mikrotik Cloud-ot is használhatod (IP -> Cloud), mondjuk annak a megjegyzése kicsit nehézkes, de legalább stabilan megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- Vicces AI generált képek
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold