Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alteran-IT

őstag

válasz kis20i #24048 üzenetére

Raknék, de szerintem defconfigot életedben láttál már többször is :DDD
    Odáig jutottam most, hogy a netinstall, reset és újrakonfigolás után (ugye vlan-ok meg minden felment, feleslegesen húztam vele az időt ...) is ugyan azt csinálja, szóval kapott még egy reset-et, illetve defconfigot, teljesen ugyan azt csinálja így is, szóval felesleges tovább bajlódnom vele.
    Viszont csak akkor csinálja, ha közvetlenül a szolgáltatói modemre rakom, pedig nem kap se DDOS-t, se semmit amitől akadna vagy ilyesmi. Ráraktam az RB3011-re és probléma nélkül linkel gigabiten meg NAT-ol is, nincs se port, se semmilyen szakadozás (nyilván dupla NAT-van most, mert nincs most lehetőségem azzal szórakozni, hogy az RB3011-en keresztül kapjon publikus IP-t és virtuális interfészekkel játszak). Vagy valami inkompatibilitás van, vagy a tököm tudja, ilyesmivel nem nagyon találkoztam még, talán ASUS routerek esetén volt gond egyes típusoknál vagy a DHCP-vel, vagy a PPPoE-val, ami hasonlót produkált és csak néztem, de itt ez érthetetlen, mivel másik Mikrotik router meg ugyan azon a modemen probléma nélkül megy. Ötlet? :DD

Új hozzászólás Aktív témák