Hirdetés
- Magisk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dynax
tag
válasz
bambano
üzenetére
a törvénytelenség részét még nem látom mert ugye az én elképzelésemben csak addig van netje amig ott van max plusz fél óra , ha lekorlátozom az idegennek azt max ugy tudom hogy lassitom de akkor akinek adom az sem megy semmire mert olyan lassu mint a mobilnetje , ergo nem nyertem semmit , Az adási teljesítmény korlát nem igazán jó mert sajnos nem egy tesco méretű boltunk van
szoval ha éjszaka valaki a kirakat elé áll be tud lépni és nem akarom hogy probálkozzanak bármilyen feltöréssel
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szoval ha éjszaka valaki a kirakat elé áll be tud lépni és nem akarom hogy probálkozzanak bármilyen feltöréssel
ekkold