- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nem lesz Xiaomi 16
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbi82
senior tag
Nekem is hasonló problémám van. Olyan mintha ha DNS-t dobná el.
Yettel, Speedtest, Twitter oldalak nem jönnek be. Már mindent próbáltam, kártyacsere, router csere stb.
Hétköznap bármit csinálok 5-10 percnél tovább nem működnek ezek az oldalak (ez olyankor van, mikor sokan használjuk a netet kb 40-en). Hétvégén végig jó, és ahogy elkezdődik a munka, ismét megállnak ezek az oldalak.
Ha Traceroute-al nézem, akkor timeout - persze hétvégén nagyon szépen végig fut.
Clamp to pmtu-val is megpróbáltam átverni, hátha nálam van a hiba, de semmi. Ha valakinek lesz ötlete, akkor várom.
Szolgáltató: Yettel, korlátlan mobilnet (SXT R a router)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Androidos tablet topic
- Nem lesz Xiaomi 16
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Windowsos tablet topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elindult a One UI 8 frissítés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest