- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én keseregtem a minap azon, hogy az SXT LTE-m időnként eldobja az LTE-kapcsolatot.
Most fértem hozzá a készülékhez, és a következőket tapsztaltam:
1. 6.49.7 a felajánlott legfrissebb update. (Meg is történt.)
2. Nem tudok rájönni, hogyan tudnék stabilan csatlakozni Etherneten. Azt eth2 ugyan része a bridge-nek, a WinBox mégsem találja meg MAC alapján. (Eleve nem talál a neigborhoodban szabad MAC-et). Az eth1 nem része a bridge-nak, mivel passthrough-val folyik bele minden az LTE felől.
3. Beállítottam a watchdogot, 300 másodpercenként pingeli a 8.8.8.8-at. Igenám, csakhogy éppen 300 másodperces uptime után, tehát kísértetiesen erre az ütemre el is dobja az LTE-kapcsolatot. Hogyan kéne beállítani, hogy helyesen menjen a ping?
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest