Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freestyle79
tag
Sziasztok.
Nem fő csapásirányom a hálózat építés. Én teherautóban használok egy SXT Lite2 AP klienst. Nagyon jól működik, egy mini routerrel osztom tovább a fülkébe az ingyenes Hotspot-ról a netet.
Csak vannak időkorlátos hotspot-ok. Lehet egyesek szerint nem túl szép, de MAC ADDRESS cserével kijátszom ezt.
Addig rendben van, hogy terminál ablakból ezzel a paranccsal átírom: /interface wireless set wlan1 mac-address=Meg lehetne ezt oldani, hogy magától, véletlenszerű MAC ADDRES-t állítson be?
Schedule lesz az én barátom, úgy érzem. Csak a mikéntjével nem vagyok tisztában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Filmvilág
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nyaralás topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB 96% ( 1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold