- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freestyle79
tag
Sziasztok.
Nem fő csapásirányom a hálózat építés. Én teherautóban használok egy SXT Lite2 AP klienst. Nagyon jól működik, egy mini routerrel osztom tovább a fülkébe az ingyenes Hotspot-ról a netet.
Csak vannak időkorlátos hotspot-ok. Lehet egyesek szerint nem túl szép, de MAC ADDRESS cserével kijátszom ezt.
Addig rendben van, hogy terminál ablakból ezzel a paranccsal átírom: /interface wireless set wlan1 mac-address=Meg lehetne ezt oldani, hogy magától, véletlenszerű MAC ADDRES-t állítson be?
Schedule lesz az én barátom, úgy érzem. Csak a mikéntjével nem vagyok tisztában. -
Freestyle79
tag
Üdv a hozzáértőknek.
Van nekem egy SXT-lite2 kliensem.
Arra lennék kíváncsi, hogy ezt fel tudom-e használni úgymond Wifi vadásznak.
A szituáció a következő: nemzetközi árufuvarozással foglalkozom. Sok helyen csak úgy tudok megállni, hogy a szabad wifi hotspot nem elérhető. Eddig egy TP-link AP-t használtam erre a célra, egész jól teljesített. Ennek a beállítása ugye pár kattintás volt.A TP-link AP-t egy ismerősöm megvette tőlem, ezért szeretném a meglévő SXT-Lite2-t felhasználni.
Az autóban van nálam egy 2000Ft-os kínai mini router, mivel tábla PC-n szoktam filmeket nézni. Ez pedig alkalmas arra, hogy bármilyen USB tárolót megosszon Wifin. Igaz nem valami villámgyors, 1,5MB/s az átviteli sebessége, de a célra tökéletes.Az lenne a lényeg, hogy be lehet-e állítani úgy a mikrotik-et, hogy amikor megállok, kirakom, körbenézek vele van-e nyílt wifi. Ha van, akkor arra csatlakozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- E-book olvasók
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest