Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
ratkaics
üzenetére
Rate limitet, vagy pl egy jól lekorlátozott queue-t (lehet, ez esetben ez jobb lenne) az összes tud, valamint amilyen "erős" egy ilyen PLC (nekem FTP listázásba fagyott, ha túl sok fájl volt az SD kártyán
), szerintem bármelyik több portos Mikrotik jó, még a hAP mini is elég "erős" kevesebb mint 10-ért, de valami picit komolyabbat vennék, ami megy 24V-ról: https://www.arukereso.hu/switch-c3145/mikrotik/rb750gr3-p350594571/
Új hozzászólás Aktív témák
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy kiváló állapotban lévő Honor 400 Pro mobiltelefon
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HONOR WATCH 5
- i5 12500/ RTX3070/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), szerintem bármelyik több portos Mikrotik jó, még a hAP mini is elég "erős" kevesebb mint 10-ért, de valami picit komolyabbat vennék, ami megy 24V-ról:
ekkold