Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Lehet, de a beépített vpn-n használatánál nem könnyebb. Pl, eleve telepítenie kell egy wireguardot. Nem tudom ki-mivel keresi a kenyerét, de én 90%-ban ügyfeleim "támogatásával". Van saját "teamviewer" szerű szoftverünk, de azt is le kell tölteni, és ez, hogy letölteni egy oldalról egy programot, amit nem kell telepíteni csak futtatni, ez bizony már néha komoly probléma.
Van több hangfelvételem, ahol az első 20-30 perc csak ezzel telik, hogy töltse le pl. az anydesk-t és indítsa el.
A hangfelvétel magamnak készül, hogy visszahallgatva tanuljak belőle.., pl hogy halkabban tépjem a hajam, kevesebbet káromkodjak, ne üvöltözzek
.Mindegy, ki fogom próbálni előbb utóbb a wireguardot, de még csak itthoni környezetben van 7-es ROS, ezt még élesben nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A hangfelvétel magamnak készül, hogy visszahallgatva tanuljak belőle.., pl hogy halkabban tépjem a hajam, kevesebbet káromkodjak, ne üvöltözzek
.
ekkold