- Fotók, videók mobillal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Van arra vonatkozóan bárkinek bármilyen ötlete, hogy egy Mikrotik RB951G-2HnD router amin szó szerint csak annyi konfigurációt végeztem el, hogy Quick Config-ban WISP AP, FIX ip, meg WLAN titkosítás (link) miért nem érhetőek el az internet irányából az eszközre WiFi-n csatlakoztatott eszközök? A LAN-ra kötött eszközök elérhetőek. Természetesen routeren port nyitva, port forward megvan, illetve ha egy más WIFI-re csatlakoztatom az eszközt (DiGi router, TP-Link AP), akkor hibátlanul működik minden. Daikin klímát nem tudom netről vezérelni, valamint a Shelly eszközök se érik el a Shelly Cloud-ot.
Szóval valami szűrés van a Mikrotik-en default settings-ként, csak azt nem tudom, hogy micsoda. Ha esetleg arra tudtok tippet adni, hogy mit nézzek meg, ha azt szeretném, hogy MINDEN legyen nyitva MINDENHOVA, akkor azt is megköszönöm.
Annó hasonlót szívtam azzal, hogy CAPSMAN-t használva a WiFi-s kliensek default-ban nem tudtak kommunikálni egymással, és ott valahonnan kellett egy gyári pipát kivenni.
Nagyon megköszönném a segítséget, mert az ötleteim elfogytak, már ott tartok, hogy eszközt fogok cserélni, mert nem tudom mi okozhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold