- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Van arra vonatkozóan bárkinek bármilyen ötlete, hogy egy Mikrotik RB951G-2HnD router amin szó szerint csak annyi konfigurációt végeztem el, hogy Quick Config-ban WISP AP, FIX ip, meg WLAN titkosítás (link) miért nem érhetőek el az internet irányából az eszközre WiFi-n csatlakoztatott eszközök? A LAN-ra kötött eszközök elérhetőek. Természetesen routeren port nyitva, port forward megvan, illetve ha egy más WIFI-re csatlakoztatom az eszközt (DiGi router, TP-Link AP), akkor hibátlanul működik minden. Daikin klímát nem tudom netről vezérelni, valamint a Shelly eszközök se érik el a Shelly Cloud-ot.
Szóval valami szűrés van a Mikrotik-en default settings-ként, csak azt nem tudom, hogy micsoda. Ha esetleg arra tudtok tippet adni, hogy mit nézzek meg, ha azt szeretném, hogy MINDEN legyen nyitva MINDENHOVA, akkor azt is megköszönöm.
Annó hasonlót szívtam azzal, hogy CAPSMAN-t használva a WiFi-s kliensek default-ban nem tudtak kommunikálni egymással, és ott valahonnan kellett egy gyári pipát kivenni.
Nagyon megköszönném a segítséget, mert az ötleteim elfogytak, már ott tartok, hogy eszközt fogok cserélni, mert nem tudom mi okozhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Milyen processzort vegyek?
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest