Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Akit érdekel: Hosszú hónapok után végre történt előrelépés Windows RT 8.1 jailbreak ügyben, xda-dev-es Myriachen, akinek sikerült a jaibreak, átadta netham45-nek (ő az elkövetője az eredeti RT jailbreaknek), aki már dolgozik a dolog automatizálásán, szóval szerintem hamarosan várható a végleges cucc
- Annyira azért nem lesz pofonegyszerű, mint a 8.0 jailbreak, de működni fog. -
azopi74
addikt
válasz
Beetlejuice
üzenetére
Hát ezt nem tudom. Nekem amerikai régiót beállítva - sem írta ki pár órával ezelőtt sehol (csak a neowinről szereztem infot arról, hogy megjelent) , most viszont már magyar régiót beállítva is ott van a "hot" sávban baloldalt. Gondolom, kellett neki egy kis idő - néhány óra- , mire olyan népszerűvé válik, hogy eléri a kritikus letöltési tömeget.
Amúgy passzolom a dologt, de minden új release-t nem hiszem, hogy ki tudsz listázni értelmes módon, és nem is hiszem, hogy akarnád látni, mert hát már ez a platform is elkapta az android betegséget, ahogy exponenciálisan növekszik az appok száma, vele együtt a szemét is gyűlik... Néhány hónapja még szinte végig lehetett böngészni az összes appot, (bár a zöme akkor is szemét volt), hát most ezt már több-százezer app mellett nem lehet megtenni...
-
azopi74
addikt
Akit esetleg érdekel: Ma kijött WinRT-re a Viber... (engem annyira nem hoz lázba, de tudom, sokan hiányolták)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- Annyira azért nem lesz pofonegyszerű, mint a 8.0 jailbreak, de működni fog.