- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beetlejuice
tag
Sziasztok!
En vettem meg FLx kollega Surface 2 + touch type 2 kombojat, ugyhogy beleptem a tulajok soraba. Par gyors eszrevetel.A hardver nagyon igenyes, jo a fogasa, ergonomiailag jol kitalaltak. Nekem nagyon tetszik, hogy nincs benne aktiv hutes, mozgo alkatresz, illetve melegedes. A touch type 2 keyboardon siman tudok ugyanolyan gyorsan gepelni, mint a regi notimon (zenbook). A kijelzo szinten nagyon jo. Ha valakinek Office kell csak a munkajahoz, szerintem ki tud valtani egy notit. A majdnem desktop browser is szuper, olyan dolog amit eddig nem tapasztaltam arm procis tableteken.
Most pedig kovetkezzenek a problemas dolgok.
Eddig a legnagyobb hasfajasom, hogy nem tudok filmet streamelni ra a NAS-omrol. Bar van fizetos mkv player a store-ban, wifin keresztul akadozik, es teljesen elvezhetetlen. Ez azert kulonosen fajo egy 3/4 notebooktol, mert a telcsim is siman veszi ezt az akadalyt. Esetleg ha valaki erre tud valami megoldast, azt nagyon megkoszonnem.A masik problema, hogy szoktam kisebb fagyasokat tapasztalni, amit az asztali windows nem produkal. A browser hajlamos lefagyni, ugy hogy csak a task kilovese segit, illetve a multi-tasking kozben is akadnak ilyenek.
Egyelore ennyi... ha valakinek van tippje a video stream problemara, azt szivesen vennem. Koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tanuljunk angolul!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Napelem
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eddig a legnagyobb hasfajasom, hogy nem tudok filmet streamelni ra a NAS-omrol. Bar van fizetos mkv player a store-ban, wifin keresztul akadozik, es teljesen elvezhetetlen. Ez azert kulonosen fajo egy 3/4 notebooktol, mert a telcsim is siman veszi ezt az akadalyt. Esetleg ha valaki erre tud valami megoldast, azt nagyon megkoszonnem.