- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
Dehogy, a számokra gondolok pl, hogy anélkül tudom őket bevinni, hogy ne kelljen átváltanom a számok részre, vagy ne kéne hosszan nyomva tartani egy billt. Csak simán swipe up
Egyébként kb egy hónapja kipróbáltam a preview változatot, ahhoz képest sokkal gyorsabb, és stabilabb
-
Dave™
nagyúr
Esélytelen, úgyis az RT az antikrisztus. Persze használni egyikük sem használta, de nyilván jobban tudja. Már várom a 8.1-et, 1 hét
Szerintem is hihetetlen univerzális, pl. ezzel kezelem az Openeleces (Linux) HTPC-men a tartalmat is, simán explorerből. Van értelme a desktopnak is, csak ezt sokan nem tudják felfogni, de az ő bajuk. Még a Wedge kexboarddal szemezek, bár egyelőre nem lenne rá szükségem, de szemre jobban használható, mint a touch cover.
Egyébként én is kedvet kaptam egy kis bemutató videóhoz, majd ha lesz időm lehet összedobok egyet. Egyik kedvenc feature-öm, amikor böngészés közben simán váltok tracket, mert ott van 1/3-ad képernyőn a zenelejátszó, vagy éppen a számológép, vagy a fordító stb. Hihetetlen jól kihasználható az osztott képernyő.
-
WinPho
senior tag
Hát... Ezen egy ideje vacillálok...
Nekem a felbontás relatíve alacsony... A hardver az már kevésbbé zavaró. Elég szépen elfut rajta ez-az. Engem Spec csak az Office érdekel úgy istenigazából. Meg minden egyéb, ami egy tabletre jellemző. Skype, zenehallgatás, filmnézés, böngészés...
Tényleg! Milyen a hangszóró?
-
bendzso
senior tag
Ebben a cikkben olvastam, hogy lehet majd itthon is kapni a Surface 2-t, ehhez meg elengedhetetlen, hogy legyen az adott országban Microsoft Store, vagy helytelen a következtetés?
Garancia: tehát akkor USA-ba kell visszaküldeni.... Hát kellemetlen, kár, hogy nem lehet pl. Németországba. Egyébként volt valakinek már szervizes tapasztalata/olvasott ilyen sztorit? Mert én nem, és ez biztató!
-
Dave™
nagyúr
Ja értem. Én is elgondolkodtam, hogy lecserélem a mostanit, két hónap múlva elvileg tudnék hozatni USA-ból, és ha jól számoltam 100-110 körül lenne a 32-es, de valahogy hasznosabbnak érzem a 64-es touch coveres 1-est, mint a 32-es 2-est bill. nélkül. Ja és még ugye rá is kellene fizetni, mert nem menne el ennyiért a 64-es sima. Biztosan jó a gyorsabb proci meg a nagyobb felbontás, de most is elég gyors és mivel nem játszom, elég is a sebessége. A felbontás meg nem vészes, persze jobb lenne a nagyobb, de így is teljesen jól használható
Önmegeresítő monológ vége
-
Gusztáv
addikt
Ha beválik, akkor úgyis több kell belőle, max azok már Surface 2-ők lesznek
. Sajnos az első generáció olyan szánalmas sebességgel érkezett meg, hogy nem bírtam kivárni. A Surface Pro is képben volt, de a végén egy Acer W700 lett belőle, mert az már májusban meg lehetett venni.
-
Syl
nagyúr
A sz*rrá fagyó surface rt-t tanúsítom. Most értem haza a mediából.
Amikor odaértem, éppen a kék halál nevű screen saver futott rajaA többi röviden:
- automata reboot
- bejelentkezett a guest fiókba
- indítottam az IE-t.
- elkezdte betölteni a nyitóoldalt (go.microsoft.com/.....) majd két másodperc után továbbugrott a mainap.hu-ra.
- mire betöltötte az oldalt, be is köszöntött a nagy kékség.
- automata reboot
- u.a. mint előbb.
A következő reboot-nál viszont feljött a recovery menü.
Kértem egy teljes visszaállítást, ahol is, 69%-nál újabb kék kaszás.
És innen ismét reboot stb., stb.
10 perc után ráuntam, eljöttem. -
"Egyébként megnyugtatlak, kezem alatt ragadt már be iPad 4 is 40-50másodpercre két app váltás között"
Pár éve használok ipad-et, azt hiszem egy vagy két alkalommal volt belassulás.
De nem egy friss indulás után 1 perccel. Egy nyomorult böngésző elindítása és egy weblap megjelenítése után. Érzed a különbséget."de az it just works dolog számomra onanntól életképtelen mióta egy nap alatt OSX-en több strandlabdát produkáltam mint egy 30 fokos augusztusi nap a Margit-sziget"
Van két mac-em, a 7 éves ibookom, 1 giga rammal, néha strandlabdázott. Mondjuk ez is egy erőltetett megfelelője, átültetett szlengje a homokórázik-nak. Amit ugye mind a ketten tudunk hogy honnan származik.
"Surface-t még csak képen/YT videón láttál?"
Nem. Próbálgattam egyet, nagyjából 5-6 percet. Rövid, te tragikus próba volt. Ez alatt 4x fagyott le. Pl desktop nézetben megnyitottam a Computer-t. Kíváncsi voltam arra hogy mennyiben nyitottabb mint az ios, mit lehet tallózni. De nem sikerült mert lett belőle egy "Computer (Not Responding)". Újraindult, próbálgattam, not responding, end process. Erre rebootolt. Gondolom ms, reboot = megszokás. Harmadikra egy hasonló, de ekkor már eljutottunk a kék alapon fehér szomorú smiley-ig. IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL. Még ekkor se adtam fel. Mivel fel volt csatlakoztatva wifire, gondoltam netezek egyet. Egy weblap be is jött, majd megakadt az egész és nem ment tovább. Ennyi tapasztalat után megérted, hogy nem erőltettem tovább az ismeretséget.
-
blex
senior tag
valamiért nem érzem úgy, hogy nekem nagy szükségem lenne egy rendszervisszaállítós partícióra. ha az nincs, már sokkal jobban állunk. ha sikerül szereznem egyet, asszem megvan az első számú elfoglaltságom a live id beállítása után
másik kérdés: töltés hogy megy? kell valami hatalmas és igénytelenül kinéző átalakítót venni hozzá (ha nem német- vagy franciaországból jönne a cucc)?
vagy ez is ilyen usb-s dolog (mint pl az apple töltők) és akkor - kicsit igényesebb megoldásként - ki lehet cserélni a végét?úgy néz ki nem... -
blex
senior tag
a bővíthetőség tényleg egy jó dolog. (akár hurcolhatnék egy 1 terrás usb vinyót is
)
és tudom, hogy ez az asztali rendszer, meg minden, csak ennyi pénzért az ilyen hibák/problémák már okozhatnak egy kis rossz érzetet..
de ahogy nézem a samsungnak még rosszabbul megy a dolog, úgyhogy máris jobban érzem magam
"Shockingly low 20 GB of the 64 GB flash memory are free." -
Don't Panic
senior tag
köszi az infót nagyon rá vagyok hangolva
az még beleférne
ennek örülök most elkezdtem nézni h más Surface RT.s verziók hogyan mi áron mennek hát a VivoTab RT drága de jobb mint a Surface rt
idén nem veszek Surface RT. az fix max márciusban
az 1 dolog h USD csak az USD.t 1az1be vátják € ba ami globális szopás szerintem ámen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Bittorrent topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo 3DS és DS topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest