- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Ipadot ugye még csak képen láttál?
persze...szokásom olyanról írni bármit is amit még csak képről láttam vagy csak olvastam róla és picit több ideig is nem volt a kezemben....
(Review alatt nem ilyenre gondoltam de lényegtelen....én a sajátomat használom aztán tőlem bárki bármit írhat
)
iPad 1,2 és 4-el volt/van dolgom...mostanában sajnos muszáj leszek a szokásosnál is több időt eltölteni vele egy app tesztelése céljából...Egyébként megnyugtatlak, kezem alatt ragadt már be iPad 4 is 40-50másodpercre két app váltás között
(nyilván ez appon múlik, de az it just works dolog számomra onanntól életképtelen mióta egy nap alatt OSX-en több strandlabdát produkáltam mint egy 30 fokos augusztusi nap a Margit-sziget....)Illetve jó pár frissítést kapott már Surface, enyém például érezhetően smoothabb a november eleji állapothoz képest.
amúgy ha megengeded visszakérdeznék:
Surface-t még csak képen/YT videón láttál?

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bigme HiBreak Pro e-ink okostelefon
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Review alatt nem ilyenre gondoltam de lényegtelen....én a sajátomat használom aztán tőlem bárki bármit írhat
)