- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
megértem.
azt azért megkérdezhetem mindez mikor volt? (mert tényleg sokat reszeltek a kezdetek óta...)
Csak mert not responding computer megnyitásakor eskü sosem volt még nekem...az a hibaüzenet meg driver hiba vagy nem megfelelően kezelt memória lenne...de mindegy is...nekem nagyon jó kis társam
-
pzstm
titán
Ipadot ugye még csak képen láttál?
persze...szokásom olyanról írni bármit is amit még csak képről láttam vagy csak olvastam róla és picit több ideig is nem volt a kezemben....
(Review alatt nem ilyenre gondoltam de lényegtelen....én a sajátomat használom aztán tőlem bárki bármit írhat
)
iPad 1,2 és 4-el volt/van dolgom...mostanában sajnos muszáj leszek a szokásosnál is több időt eltölteni vele egy app tesztelése céljából...Egyébként megnyugtatlak, kezem alatt ragadt már be iPad 4 is 40-50másodpercre két app váltás között
(nyilván ez appon múlik, de az it just works dolog számomra onanntól életképtelen mióta egy nap alatt OSX-en több strandlabdát produkáltam mint egy 30 fokos augusztusi nap a Margit-sziget....)
Illetve jó pár frissítést kapott már Surface, enyém például érezhetően smoothabb a november eleji állapothoz képest.
amúgy ha megengeded visszakérdeznék:
Surface-t még csak képen/YT videón láttál?
-
pzstm
titán
mit csináltak gyíkra? :S
design és anyagminőség terén szerintem konkrétan az iPad is levegő után kell hogy kapkodjon (szoftveres ellátottság más tészta, de egy tesztben sem olvastam még olyat, hogy ne írták volna hogy a design az tökjó és az összeszerelés minősége is pöpec)
Vagy félreértem a kommentedet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest