Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Egyébként megnyugtatlak, kezem alatt ragadt már be iPad 4 is 40-50másodpercre két app váltás között"
Pár éve használok ipad-et, azt hiszem egy vagy két alkalommal volt belassulás.
De nem egy friss indulás után 1 perccel. Egy nyomorult böngésző elindítása és egy weblap megjelenítése után. Érzed a különbséget."de az it just works dolog számomra onanntól életképtelen mióta egy nap alatt OSX-en több strandlabdát produkáltam mint egy 30 fokos augusztusi nap a Margit-sziget"
Van két mac-em, a 7 éves ibookom, 1 giga rammal, néha strandlabdázott. Mondjuk ez is egy erőltetett megfelelője, átültetett szlengje a homokórázik-nak. Amit ugye mind a ketten tudunk hogy honnan származik.
"Surface-t még csak képen/YT videón láttál?"
Nem. Próbálgattam egyet, nagyjából 5-6 percet. Rövid, te tragikus próba volt. Ez alatt 4x fagyott le. Pl desktop nézetben megnyitottam a Computer-t. Kíváncsi voltam arra hogy mennyiben nyitottabb mint az ios, mit lehet tallózni. De nem sikerült mert lett belőle egy "Computer (Not Responding)". Újraindult, próbálgattam, not responding, end process. Erre rebootolt. Gondolom ms, reboot = megszokás. Harmadikra egy hasonló, de ekkor már eljutottunk a kék alapon fehér szomorú smiley-ig. IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL. Még ekkor se adtam fel. Mivel fel volt csatlakoztatva wifire, gondoltam netezek egyet. Egy weblap be is jött, majd megakadt az egész és nem ment tovább. Ennyi tapasztalat után megérted, hogy nem erőltettem tovább az ismeretséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest