Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Egyébként megnyugtatlak, kezem alatt ragadt már be iPad 4 is 40-50másodpercre két app váltás között"
Pár éve használok ipad-et, azt hiszem egy vagy két alkalommal volt belassulás.
De nem egy friss indulás után 1 perccel. Egy nyomorult böngésző elindítása és egy weblap megjelenítése után. Érzed a különbséget."de az it just works dolog számomra onanntól életképtelen mióta egy nap alatt OSX-en több strandlabdát produkáltam mint egy 30 fokos augusztusi nap a Margit-sziget"
Van két mac-em, a 7 éves ibookom, 1 giga rammal, néha strandlabdázott. Mondjuk ez is egy erőltetett megfelelője, átültetett szlengje a homokórázik-nak. Amit ugye mind a ketten tudunk hogy honnan származik.
"Surface-t még csak képen/YT videón láttál?"
Nem. Próbálgattam egyet, nagyjából 5-6 percet. Rövid, te tragikus próba volt. Ez alatt 4x fagyott le. Pl desktop nézetben megnyitottam a Computer-t. Kíváncsi voltam arra hogy mennyiben nyitottabb mint az ios, mit lehet tallózni. De nem sikerült mert lett belőle egy "Computer (Not Responding)". Újraindult, próbálgattam, not responding, end process. Erre rebootolt. Gondolom ms, reboot = megszokás. Harmadikra egy hasonló, de ekkor már eljutottunk a kék alapon fehér szomorú smiley-ig. IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL. Még ekkor se adtam fel. Mivel fel volt csatlakoztatva wifire, gondoltam netezek egyet. Egy weblap be is jött, majd megakadt az egész és nem ment tovább. Ennyi tapasztalat után megérted, hogy nem erőltettem tovább az ismeretséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Asus TUF Gaming 15.6 FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest