Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Elég jó gép lett a Surface 3, nem csodálom hogy az ARM/RT vonalat nem vitték tovább. Megkapjuk ugyanazt az akkuidőt és egy jóval rugalmasabb rendszert, a toll támogatás is dícséretes. Remélem lesz majd 8" változat is idővel, bár épp most rendeltem egy Nvidia Shield-et
.
-
32 GB w/ touch cover (feketevel). Ha lesz. Mert egyelore nem mukodik ez a f*s. Akkora katyvasz az egesz store, hogy csak na. Mar fel sem sorolom, miket tapasztaltam.
Teny, hogy a Google szolgaltatasai elsore nem tunnek olyan integraltnak, de valojaban sokkal simabban mentek ott a dolgok.
Valoszinuleg varok vele par napot, akkorra megjavul talan a Store - meg lehet, hogy elmegy a kedvem a vasarlastol
....
na, kozben sikerult. Ez is jo, a nyelv fekete
Surface with Windows RT
Price: £479.00
Quantity: 1
Status: In process
Pre-Order Boxed Shipment
Language: 32 GB with Black Touch Cover
Pre-Order 26/10/2012 -
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ennél csak az lenne a jobb, ha felhasználót is váltana
Bár utólag szoftveresen elintézhető
Ára: Nem tudom hogy honnan van ez a 700 dollár körüli ár, de szerintem inkább 1000 dollár körüli lesz, elvégre azt mondta a srác a keynote-on, hogy az ultrabookokkal egy kategória lesz árban. Gondolom nem a legolcsóbbakra gondolt (: Viszont annyiért is vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest