- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Ipadot ugye még csak képen láttál?
persze...szokásom olyanról írni bármit is amit még csak képről láttam vagy csak olvastam róla és picit több ideig is nem volt a kezemben....
(Review alatt nem ilyenre gondoltam de lényegtelen....én a sajátomat használom aztán tőlem bárki bármit írhat
)
iPad 1,2 és 4-el volt/van dolgom...mostanában sajnos muszáj leszek a szokásosnál is több időt eltölteni vele egy app tesztelése céljából...Egyébként megnyugtatlak, kezem alatt ragadt már be iPad 4 is 40-50másodpercre két app váltás között
(nyilván ez appon múlik, de az it just works dolog számomra onanntól életképtelen mióta egy nap alatt OSX-en több strandlabdát produkáltam mint egy 30 fokos augusztusi nap a Margit-sziget....)Illetve jó pár frissítést kapott már Surface, enyém például érezhetően smoothabb a november eleji állapothoz képest.
amúgy ha megengeded visszakérdeznék:
Surface-t még csak képen/YT videón láttál?

Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PotPlayer
- Horgász topik
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Review alatt nem ilyenre gondoltam de lényegtelen....én a sajátomat használom aztán tőlem bárki bármit írhat
)