- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Surface RT MM-ben???? kishazánkban?
amúgy a kisvideót most néztem meg rendes képernyőn. Start screenen látni, hogy nem eredeti az img, hanem a demo számára készített...de mindegyis tényleg. Mindenkinek megvan a véleménye amit tiszteletben tartok. Annyit azért mondhatok, hogy még a szifon.com-os srácok is egészen pozitív véleménnyel voltak róla novemberben (rengeteg patch és firmware update előtt), pedig ők aztán tényleg apple szemmel látják a világot. Szóval nem biztos egyáltalán, hogy reprezentatív lenne a demógép minősége
-
Azért azt tudni kell, hogy sok helyen a demo modellek egyedi lemezképpel vannak telepítve, amit aztán rommá szednek a kedves próbálgatók. Mind RT mind Pro verziót nyomkodtam sokáig és soha egyetlen lefagyás, illetve kék halál sem nem volt. A Pro-t pedig egy hónapig napi szinten elsődleges gépnek használtam.
-
Igen, és tegyük hozzá, hogy Guest fiókból engedte úgy a recovery-t, hogy mindent töröljön a gépről. Két lehetőség volt, "Just remove my files" és a "Fully clean the drive" a képernyőfotóm szerint. Ebbe a másodikba fagyott bele még egyszer recovery közben, azaz nem megállt, hanem kékhalált dobott recovery közben.
A második recovery esetén szimplán csak megállt 70%-nál. Szerintem még mindig ott tart.
Ekkor próbáltunk róla egy videót csinálni, mert az előző recovery-kékhalál is 70%-nál volt, de 5 perc egy helyben állásnál feladtam és otthagytuk. Szóval kreatív, másodikra másképp fagyott meg. És tényleg nem csináltunk vele semmit, a gyár default weblap jött be.És ezzel együtt a hozzáértőkhöz kérdésem (hogy ne trollkodásnak tűnjön (annyira)) a dolog, hogy ez valószínű gyári hibás volt? Vagy mi lehetett? Egy guest account ment, üzletben, az üzlet wifijére csatlakozva. Mi kapcsoltuk be, akkor bootolt a gép, előtte nem futott semmi.
Ja, azt hangsúlyozom még egyszer, hogy guest fiókból engedte a full wipe-t megcsinálni. Egy több accountos gépen a többi felhasználónak ez mondjuk külön öröm lett volna.
Egyébként atom procis változat volt ha ez jelent valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest