Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
qpakcovboy
őstag
Igen, de sajnos nem találtam meg ezeket a módokat. Viszont lehet, hogy programmal érdemesebb összefűzni, a több lehetőség miatt, illetve, hogy jobb a monitoron élőben nézni a változtatások hatását.
Ki kell tapasztalni, mert nekem még teljesen új a HDR., ki kell tapasztalni. -
|AP|
veterán
Igen, néztem Peak Design cuccokat, van is tőlük csukló és hosszú keresztpántom. A minőséggel nincs baj az biztos, néztem a capture camera clip-et, de ez valóban nem olcsó, főleg ha vennék hozzá még egy kisebb, m43 vázra jobban passzoló plate-et is (+30 dodó).
Olcsóbb megoldás kellene, de ott meg a minőség/használhatóság erősen kérdéses.Magyarul egyébként mi ennek a cuccnak a neve? Bevettem a fogalmazásgátlót és egyszerűen képtelen vagyok rákeresni

-
kamilyon04
csendes tag
Csatlakoznék egy kis kütyüzésre.

Ma megjött az epl 5 höz a fólia, van ha darab, hármat magammal viszek értékesítési céllal, hátha kéri valaki.Dec. 4 sörözés
Megyünk a Sladekbe (Erkel utca). Asztalt 1/2 6-tól kértem PH fotósok jeligére kb. 12 főre. Éhesen ne jöjjetek, mert a konyha még nem üzemel és hál' Istennek a kivetítő se
Jönne:
Lassú Víz
Studi
gorgo
rbalint88
Freddy76
.mf
Mercutio_
TayRol
Marseille199
Irányjelzőről Ciceroka
3YEW
kamilyon04 -
|AP|
veterán
ez igaz, de ez most úgy működik nálam, hogy
1. objektív elfordít
2. obisapka levesz (1-2. pont sorrendje változó
)
3. obisapkának helyet keres (zsebre rak, táskába vissza, stb)
4. objektív visszateker
5. obisapka megkeres
6. obisapka visszatesznamost ezzel a 2,3,5,6 pontok megúszhatók

-
Schanyee
senior tag
No, megkérdeztem. Van raktáron, külön vehetek VF-4-et és a kedvezmény is jó rá. Ha esetleg nem ír valaki, hogy ma ráérne és tudna segíteni a klubkártyás vásárlással, akkor igazából ráér és majd írok egy privátot, hogy egyeztessünk egy időpontot, ami neked is jó lenne. Előre is nagyon köszi a segítségért!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viszont neked lehet, hogy útba esik.
Erre nem gondoltam... Persze a használatiban írhattak volna róla pár szót, ha már a mozgó témák torzulására felhívják a figyelmet.