- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
-
Mercutio_
félisten
Videós, mozgóképes topicba is benézhetsz, így gyorsan a Pana szót írtam a keresőbe (videóban erősebbek már a régebbi vázak is)
-
jaanoo89
aktív tag
Nekem az E-P1 adta meg ugyanigy magat. Azt mar nem is tudjak javitani, amugy kb. 40.000 Ft-ba kerulne. Szerintem nem eri meg, amugy sincs a pl5-ben olyan hudejo stabi, egy pana-leica 12-60-ban jobb stabi van. Azt nezd meg, hogy nem mozdult-e el az erzekelo, illetve a szelek ugyanolyan elesek-e mint regen, ha igen, akkor siman hasznalhato tovabb.
-
rbalint88
addikt
Általános obinak szerintem jobb az Oly, szebbek a színei, a 34mm jobb általános látószög, míg a 28 nagylátónak nem eléggé nagyot látó, normálnak meg túl tág nekem. Sétálós obinak inkább a 17-est vinném, csillagfotózni meg jobb a 14-es, de olyanal nem élek. Van mindkét obiból szórás, teljesen nyitva egyik sem éles saroktól sarokig. Talán Panából több a kevésbé jól sikerült darab. Átlagusernek, nem pixelt kukkolni szerintem megteszi mindkettő.
-
Schanyee
senior tag
-
Csak utána
(1) Vagy kifizeted a teljes árat, és lesz egy évig kártyád, valamint jogosult leszel egy kedvezményes árú objektívre/kiegészítőre, (2) vagy keresel valakit, aki érvényesíti a saját kedvezményét, ekkor nem lesz klubkártyád, és nem vásárolhatsz kedvezményes objektívet, (3) vagy pedig gépvásárlás előtt csináltatsz magadnak egy kártyát (veszel valami egyebet), kifizeted az éves tagdíjat, kedvezményesen megvásárolhatod a gépet, és jogosult leszel egy kedvezményes objektívre/kiegészítőre.
Tehát ha én másfél (gondolom éve) vásároltam, akkor is jogosult vagyok a klubtagsági kiváltására?
Igen, ez a 4. eset, ekkor csak a tagsági díjat kell kifizetned, ezután kedvezményesen megvásárolhatod a gépet, és jogosult leszel egy kedvezményes objektívre/kiegészítőre. -
Joao
tag
Illetve kérdeznék is ezzel kapcsolatban.
Itt azt írják, hogy PEN vagy OM-D vásárlás esetén az első éves klubtagságot ajándékba adják. Tehát ha vásárolok gépet, akkor arra már érvényes is a 15% kedvezmény? Vagy arra még nem, csak utána?
Ha azonnal nem érvényes még, akkor előtte kell kiváltanom gondolom. A szabályzatban az áll, hogy ehhez egy vásárlás szükséges, dátumtól függetlenül. Tehát ha én másfél vásároltam, akkor is jogosult vagyok a klubtagsági kiváltására? -
need
addikt
érdekes.. az Fn melletti nagyító gombot megnyomva jön egy zöld keret is az infó gombbal lehet akkor ezek szerint változtatni 7x-14x ig..!
nyilván gondolom minél kisebb ez a fókusz pont 14x ez a sebesség rovására megy...nem..?
azért jó hogy az ember mindig tanul valamit..
U.I:. azért a hétvégén is jól jöttetek volna.. mert a feladat..egy ember bele ugrik a stégről a vízbe..és akkor legyen éles a kép ugrás közben....
-
nem azt láttad a szemeddel. pontosabban nem úgy. te sem látod jobban a részleteket az árnyékos részeken, csak ha direkt odanézel/-fókuszálsz. de akkor a fényképezőgép is jobban látja. más kérdés, hogy neked ott az agyad még, ami időben eltérő dolgokat is képes összerakni, odaképzelni stb. de te sem látsz egyszerre sötétben és világosban.
-
Livio
tag
A hirdetés megjelenésének napján írtam már neki, hogy utánvéttel érdekelne a gép. Azóta se jelentkezett, szóval elég felejtősen hangzik. Lehet, hogy az utánvét stornózta nála a dolgot, így nem tudna előreutalást kérni
@all: De ha már itt tartunk, akkor az elsőség okán én is bejelentkeznék érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest