- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
andersen10 #9111 üzenetére
inkább egy 25ös fix kellene oda, eq. 50-es, és megvan a klasszikus kisfilmes
-
SpongyaBob
veterán
válasz
andersen10 #9111 üzenetére
Pontosan.. Nekem is 14-45 lesz.. jó kis páros az
-
Tulku
veterán
válasz
andersen10 #9094 üzenetére
Lehet, hogy jobban jársz...
Volt múlt héten egy ismerősömnek egy eladó 14-ese 50-ért...esetleg rákérdezzek?
Ha kell összehozlak benneteket.
Oly boltban meg natgeo kártyára 76-ért veszel 45-öst... -
madgie
titán
válasz
andersen10 #9094 üzenetére
Uhh, nem csoda, ha tele a hócipőd az ebay-jel
-
madgie
titán
válasz
andersen10 #9085 üzenetére
Bingó, ön nyert
schawo: Tulku tehet róla, reggel morogtam, hogy nincs kihajtható LCD-s alternatíva a GH2 helyett. Ebben a hozzászólásban szépen elsiklottam a G3 felett, eszembe se jutott... erre a koma írt egy privátot, hogy hellószia, képileg 99%-ban ugyanaz a kettő, kihajtható az LCD, AF ugyanolyan villám, tapicskolós, mi kell még? Jó videó? Orosz barátunk pont dolgozik rajta.
Nincs kedvem hónapokig használt GH2-kre vadászni ,alkudozni. Ha majd kapható az E-M5 és bejelentik a GH3-at, akkor boldog-boldogtalan szabadulni akar majd tőle
No, meg is jött a levél, feladták a csomagot, kedden előreláthatólag megint két gépem lesz
-
Marseille199
senior tag
válasz
andersen10 #9052 üzenetére
Amúgy tudom én, hogy hol lakik. Poén akart lenni
-
Warter
addikt
válasz
andersen10 #9045 üzenetére
Nekem az ebayrol sikerult szallitassal egyutt 13 dollarert rendelni a GF2-hoz 1010mAh-s aksit. Viszont ennek nem jo a toltottseg kijelzese. Mondjuk masodik aksinak igy is teljesen jo. Es a firmware frissites utan is jo volt.
-
hegyimorc
senior tag
válasz
andersen10 #9045 üzenetére
Nekem semmi gondom G3-ban az utángyártott akkuval. A töltöttségvisszajelzés is olyan mint a gyárinál.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
andersen10 #9039 üzenetére
Nem kell mindent szó szerint érteni
-
válasz
andersen10 #9036 üzenetére
-
-
madgie
titán
válasz
andersen10 #9036 üzenetére
Sokat ült az ügyön a srác, még én segítettem beárazni neki nemrég. Persze a saját balf*szságom, hogy ahelyett, hogy elhoztam volna kompletten, szépen elkapkodják előlem darabonként. Hiába, mostanában nem az üzleti érzékemről vagyok híres
-
vendingo
veterán
válasz
andersen10 #9024 üzenetére
Pár hete vetem náluk tokot, PL2-t, 45mm obit, minden volt készleten. Ha valami nincs, akkor az ki sincsen rakva a honlapra.
Én megvagyok elégedve velük. -
redzsi
senior tag
válasz
andersen10 #9024 üzenetére
Tapasztalatom az nincs.
De látom van náluk FL-14 vaku egész jó áron, 140ezerért. Adnak hozzá egy EP2-est, és egy 17/2,8 palacsintát is.Tényleg az EP-2-nek mik a legrosszabb tulajdonságai? Gondolom lassú AF, régi szenzor.
-
hegyimorc
senior tag
válasz
andersen10 #9008 üzenetére
Ez alapján nem biztos, hogy használható lesz, mire a gép megérkezik:
"A kedvezmények a National Geographic klubkártya bemutatásával valamennyi partnernél 2012. június 30-ig vehetők igénybe."
-
nord_
veterán
válasz
andersen10 #8985 üzenetére
Az angol amazon szállít. Kevered az amerikaival.
-
Superbad
tag
válasz
andersen10 #8985 üzenetére
Elmentem egészen az utolsó lépésig a fizetésben, de nem ellenkezett (más terméknél olyankor már figyelmeztetett, hogy nem szállítható).
a .co.uk-ről van szó...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
andersen10 #8972 üzenetére
egyelőre hibátlan. mint látod van napsütéses képek 1000 körül záridővel, ott is penge f5.6-on.
tegnap egy éjszakait próbáltam, de f22-re túl van rekeszelve, a diffrakció szétkúrja a fél képet, a fák tiszta pudingok voltak.
-
madgie
titán
válasz
andersen10 #8966 üzenetére
Mikor hogy, rendszerint mátrix és expókorrekció, ha kell.
-
válasz
andersen10 #8944 üzenetére
szerencsére mirrorless váznál sosem kell utólag korrigálni, hiszen ott a live hisztogram, ami segítségével már exponálás előtt tudod, hogy jól van beállítva minden. a maximum, amit tévedni lehet, az 1/3, extrém esetben 2/3 fé (az is amiatt van, hogy nem raw, hanem jpg hisztogramot látsz).
-
törölt tag
válasz
andersen10 #8939 üzenetére
Én is az idén váltottam Nikon D5100 --> Panasonic GF2, és bizony ugyanezt tapasztalom, mint te, vagyis az árnyékos részek alap érzékenységen is zajosabbak. Úgyhogy nem a szemed káprázik, ez valószínűleg a Panasonic szenzor gyengesége...egyenlőre. Viszont a Panasonic szenzor videózásnál nem melegszik fel nincs időbeli korlátozás, a Nikon D5100 esetén az élőkép funkció is időlimites volt a szenzor melegedése miatt.
-
FEDman
addikt
válasz
Jól látod, a papírformának megfelelően a G3 kicsit zajosabb.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
árnyékkompenzáció ki/be menüben?
-
Mercutio_
félisten
válasz
andersen10 #8756 üzenetére
A frászt hoztad rám, de úgy nézem nálam minden rendben.
Persze egy tesztábrás állványos fotó lenne az igazi, de egyik se áll rendelkezésre így ez kimarad.Ellenben még mindig nem sikerült megbarátkoznom a 20-as után a 14-essel, szóval lehet megválók tőle márciusban
hegyimorc: Csak nem te vetted meg miklósrabi-tól a 14-esét?
-
Marseille199
senior tag
válasz
andersen10 #8892 üzenetére
Na, szerencsére jól zárult akkor. Hogyhogy nem veszel másikat?
-
Tulku
veterán
válasz
andersen10 #8847 üzenetére
Uhh..nálunk az obi majdnem annyi
Nácikoknál is minden mennyivel olcsóbb...hát igen, ott alacsonyabbak az átlagkeresetek, így érthető...
Fehéret vegyél!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
andersen10 #8819 üzenetére
nekem is maszatol, de az adhoc próbaképem - táblák egyvonalban a falon - jónak bizonyult.
szerintem vaku + kockás füzetlap, vagy tényleg egy tesztábra.
ja, és oly-pana vegyesnél elfelejtheted az objektív korrekciós algoritmusait, pláne rawban. (mondjuk nekem így tetszik, e-pm1 +14 szépen görbíti a teret)
-
madgie
titán
válasz
andersen10 #8819 üzenetére
Nincs tracking numer, nekem se mvolt. Viszont mikor itthon átvettem a csomagot, akkor alá kellett írni. Persze a Paypal/Ebay-t pont nem fogja érdekelni, hogy a Magyar Posta aláíratta-e, vagy mi van (a Magyar Postát se). Nem irigylem Parcit, a buyer protection a gyakorlatban rettentő foghíjas.
-
Marseille199
senior tag
válasz
andersen10 #8782 üzenetére
Köszi!
Van persze. Némi játék a görbékkel, kontraszt, vignettálás, meg color efex plugin a színek miatt. Full természetes, szórt fények voltak. Szerencsénk volt az idővel, meg a helyszínnel is -
törölt tag
válasz
andersen10 #8764 üzenetére
Hát ez tényleg pech, de ne add fel mert a Panasonic 14mm F2.5 ASPH egy kitűnő optika, ilyennek kell lennie: link Az enyém hozza is a papírformát, már az F2.5 is nagyon jó de az F4 már penge éles
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
andersen10 #8760 üzenetére
hongkongi eladó, angol raktárral.
mindenhol van hiba% sajna.....
-
válasz
örülj neki, h neked egyáltalán megjött...
-
madgie
titán
válasz
Küldd vissza, tiszta sor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged