- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Dobjátok a padlóla, le!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
A G1-emen is rekeszelget a 45-ös, engem ez annyira nem zavar, pláne hogy már kezdem kiismerni.
Szobában valami csúcsfény felé fordulva szokott leginkább lerekeszelni élőkép közben. Mondtad is ha jól emlékszem, hogy koncerten is lerekeszel néha a hülyéje, pedig ott ezzel csak az AF dolgát nehezíti teljesen feleslegesen.
Leellenőriztem és ez gyakorlatban nem teljesen ez a helyzet, legalábbis az én G1-emen nem.
Azt figyeltem meg, hogy ilyen esetben A módban 1,8 rekeszen ilyen csúcsfény felé fordulva (talán a kiégésmentes élőkép miatt?) lerekeszel, viszont ha itt fókuszálok egyet akkor az élesség állítás idejére azonnal nyit teljes nyílásra és amint betalált visszarekeszel.
Azaz legalább annyi esze azért van, hogy az AF dolgát ne nehezítse feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest