Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Pollai: Azt nem tudom milyen lesz az új zúm palacsinta, GX1-re már kijött vmi firm, mert nem volt az igazi az AF (bár, a régebbi modellekre is asszem), tehát kalapálják-illesztik...de nekem mft vonalon ami nagyon bejött, az a 20-as palacsinta és a kis zuiko kettős. Beltérben nem volt olyan dolog, amit azzal a kettővel nem lőttem meg előbb-utóbb szépen. De persze nagyban függ attól is, mit akarsz fotózni...
GX1 biztosan jobb-gyorsabb mint a GF1, de az ára és beérkezése kissé "rugalmas".Régi manuál vs jelen kitzúm polémia: Szerintem aki 30-40-et kiad egy nagyon jó régi manuálra, az talán 80-90-et is összekapar foggal-körömmel egy kis zuikóra. Ez érvényes mft-nél, természetesen nex-en eddig más volt a helyzet. Azért vettem drága manuált (nikon 50-es 1,4-es AI) ,ert nem csak fotóra kell, videózni pedig öröm vele. Hozzáteszem azt az élességet, amit a kitobi 5,6-on 50-55 mm-en csinál, hozza a nikony 2-2,8 között simán. A mélységélességről, dofról, térérzetről, most nem beszélek, ezt mindenki eldönti maga, neki mi tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest