Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kerdoivezzenek, kampanyokon, online feluleteken, stb. Na nem direkt modon, hogy "Merre menjunk holnap?" hanem pl. ki mit fotoz, mit utal a legjobban a gepben, mit szeret legjobban benne, stb. De az is eleg, ha egy felelos szemely olvassa rendszeresen a Nikonrumors post-jait, kommentjeit, hasonlok.. Szoval informaciot gyujtson, tajekozodjon. Amirol mi itt pampogunk, arrol masok is pampognak komoly szakmai forumokon ugyanugy, a friccek is pl. a Photozone forumjaiban. Figyeljenek oda ezekre jobban. Pusztan a "buta tomeg" altal novelt eladasi adatokbol meg nem fog innovacio szuletni, raadasul ha pofont kap a tozsden es amugyis esik az eladasi volumen egy-egy szegmensben, plane nem kiserletezni kellene, hogy "na lassuk, ezt mennyien fogjak zabalni es mennyit hoz a konyhara" hanem tajekozodni elotte.
A modell csajszi akit fotozgattam meg a 800-zal regen, el volt ajulva az E-M10 tucsokpocs tudasatol
es ez egy laikustol is annyira jolesett.. raw+jpeg-ben lottem, gyari jpeget atadtam neki h mondja melyiket retusaljam, melyik favorit stb, erre csak annyit tudott reagalni hogy "oooooo de joooook" es halkan hozzatennem, hogy a fajlszamozas folyamatos - ertsd: EGYETLEN KEPET SEM kellett torolni, mert MINDEGYIKEN TELIBE az AF. Na meg vakito napsutes volt es meg a fak arnyekaba bemenve sem latszik ilyenkor a kulso kijelzo valami jol. Kertem csekkolja le a kepeket az EVF-ben.. Ott ugye napsutesben is szepen latni mindent.. Jott a masodik "de joooo".. Meg a kocsiban a tapicskakijelzo-keplapozgatas, vagy fotozas alatt a fuszalak koze a kihajthatoval leguggolni.. Az Oly-t annyira elvezet arra hasznalni, amire valojaban nincs dedikaltan mondva, hogy "modellfotozas, studio fotozas"-ra valo, mig a D800 inkabb ilyen cellal jott letre es kb. megkergultem tole, mennyire korulmenyes egy ilyen kisgephez kepest, arra a temara, amire amugy inkabb a 800 lenne kiszemelve 
Nemigaz, hogy egy NPS teszternek nem fajnak vagy nem hianyoznak bizonyos ultra praktikus dolgok. Es szerintem DE, igaz. Mivel ok felkent tesztelok, a budos eletbe nem fognak egy E-M10-et kiprobalni mar csak elvbol sem, szerintem. Ha pedig igen, tegyek be egy-egy prototype vegen a budos nagy X-et a fajo pontokhoz. De hat ... Ok is csak tesztelok, meglevo termeket tesztelnek, nem pedig a kerekasztalnal ulnek a termekfejlesztesi vezetokkel, hogy kiagyaljanak valami ujat.
Szoval nem tudom, hol van a vilag elb*va, lehet csak az en fejemben, de szerintem jelenleg a fullframe gyartok mindegyike kokemeny vakvaganyon halad. Mar a mai felbontast sem szolgalja ki a tukrosok fokusz-algoritmusa es akkor Canon is jon az 50MP-vel, oooo myyyy goood, ugykell annak, aki megveszi aztan a guta uti meg amikor nemhogy pixelszinten, de lemeretezve is latszik, mekkorat hord felre az AF

Butak. Az Oly jol csinalja, szenzorban jojjenek fel megjobban es woo hoo. Vagy mutassak meg, hogyan kell fullframe OM-D-t gyartani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- HP notebook topic
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
es ez egy laikustol is annyira jolesett.. raw+jpeg-ben lottem, gyari jpeget atadtam neki h mondja melyiket retusaljam, melyik favorit stb, erre csak annyit tudott reagalni hogy "oooooo de joooook" es halkan hozzatennem, hogy a fajlszamozas folyamatos - ertsd: EGYETLEN KEPET SEM kellett torolni, mert MINDEGYIKEN TELIBE az AF. Na meg vakito napsutes volt es meg a fak arnyekaba bemenve sem latszik ilyenkor a kulso kijelzo valami jol. Kertem csekkolja le a kepeket az EVF-ben.. Ott ugye napsutesben is szepen latni mindent.. Jott a masodik "de joooo".. Meg a kocsiban a tapicskakijelzo-keplapozgatas, vagy fotozas alatt a fuszalak koze a kihajthatoval leguggolni.. Az Oly-t annyira elvezet arra hasznalni, amire valojaban nincs dedikaltan mondva, hogy "modellfotozas, studio fotozas"-ra valo, mig a D800 inkabb ilyen cellal jott letre es kb. megkergultem tole, mennyire korulmenyes egy ilyen kisgephez kepest, arra a temara, amire amugy inkabb a 800 lenne kiszemelve ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)